IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OSKAR Huter: Zanimljivo je gledati takmičenje Mandića i Kneževića u disciplini “ko više voli Vučića”… (foto)

Mandić je uzurpator funkcije, tuđi poslušnik i bruka onih koji su ga postavili

Mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore uzurpira politički poslušnik druge države koji je usput i njen državljanin, kaže poslanik Demokratske partije socijalista Oskar Huter.

“Zato svaka izjava koja potiče od Andrije Mandića, pa i ova đe on mijenja Ustav, državna obilježja i službeni jezik, samo je nova preporuka njegovim gazdama i pokušaj da se u velikosrpskoj orbiti kotira bar malo bolje od svog kolege Milana Kneževića”, smatra on.

Zanimljivo je, dodaje,  gledati takmičenje Mandića i Kneževića u disciplini “ko više voli Vučića, ko ima više zastava Republike Srbije u svom kabinetu, ko će ‘bolje’ mijenjati Ustav i upisivati nove službene jezike u njega.”

“Dvoboj ovih giganata velikosrpstva nas ne interesuje i vjerujemo da će samo nijanse odlučiti koji od njih će dobiti veću naklonost predśednika njihove države, koja svakako nije Crna Gora.

Čitaj još:   Milan Knežević- PIPUN: ''Odričem se funkcija predsjednika SAD i Rusije''

Ipak, u ovom takmičenju Andrija Mandić ima institucionalnu prednost koju mu je omogućilaskupštinska većina izglasavši ga za predśednika Skupštine, iako je strani državljanin.

Zato sve što Mandić izgovara i radi sa pozicije čelnika Parlamenta, nije njegova bruka već onih koji su ga tu, trulim kompromisima, postavili”, naglasio je Huter.

izvor: analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more