IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: DPS je najjača partija u Crnoj Gori, uprkos “analitičarima”, čije se analize naručuju za džak brašna i vreću čvaraka”… (foto)

Kako dodaje MILOŠ Nikolić, uprkos svim koordiniranim i višegodišnjim napadima, DPS je i po posljednjim javno objavljenim istraživanjima najjača partija u Crnoj Gori…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 30, 02. 2024… 00: 22… MILOŠ Nikolić: DPS je najjača partija u Crnoj Gori uprkos “analitičarima” čije se analize naručuju za džak brašna i vreću čvaraka”… (foto)

“Ne treba da čudi komplementarnost narativa Adrie i portala Vijesti. I jedni i drugi teže da tekstove dobijaju “sa brda”, a koliko košta uređivačka politika Vijesti najbolje ovih dana svjedoči Milan Knežević iznoseći detalje na koji način ih Aleksandar Vučić finansira”, napisao je na X mreži, Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista, komentarišući objave ovih medija.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Rektor Univerziteta urednik stranice IN4S na Facebook- u, fašističkog portala koji sije mržnju... (foto, video)

Ipak,kako dodaje Nikolić, uprkos svim koordiniranim i višegodišnjim napadima, DPS je i po posljednjim javno objavljenim istraživanjima najjača partija u Crnoj Gori.

“I nastaviće da bude uprkos “analitičarima” čije se analize naručuju za džak brašna i vreću čvaraka”, napisao je MILOŠ Nikolić…

izvor CdM.me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more