IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Afera „plava sveska“ i međusobne optužbe ministara svjedoče, o rasulu u kom se Crna Gora nalazi… (foto)

Institucionalni kolaps u kojem se Crna Gora nalazi, a na koji Demokratska partija socijalista upozorava već godinama unazad, ovih dana doživljava svoju kulminaciju, kazao je portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore, Miloš Nikolić. 

“Svakog dana ređaju se optužbe bivših i sadašnjih ministara za kriminal i korupciju na najvišem nivou dok jedni drugima prijete snimcima, presretnutim razgovorima i dokazima koji će tek izađi na vidjelo. To je danas tridesetoavgustovska većina, rashodovana i polupana baš poput istoimenog trajekta za čiju nabavku PES sumnjiči Dritana Abazovića za korupciju”, ističe Nikolić. 

Ona većina čiji je, dodaje Nikolić, proizvod šef SPO Predrag Šuković koji je službene podatke odavao osumnjičenom članu organizovane kriminalne grupe kako bi ostvarivao svoje političke ciljeve i razračunavao se sa kolegama iz Uprave policije čime je izgubio svaki kredibilitet za dalji ostanak na toj poziciji.

“Paralelno sa tim bivši predsjednik Obora za bezbjednost Milan Knežević optužuje Vladu Dritana Abazovića za milionsku korupciju u slučajevima dobijanja azila pojedinih stranih državljana dok gotovo svakog dana čitamo nove Sky prepiske u kojima je Knežević jedan od glavnih aktera.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Upotreba policijskog aparata u cilju zastrašivanja građana, očajnički potez nelegitimne vlade i njenog premijera... (foto)

I dok ministar Milović prijeti kako će otkriti sve detalje o korupciji i kriminalu prošle Vlade, Filip Adžić ga optužuje za zaštitnika mafije u Crnoj Gori”, ističe Nikolić. 

To je, poručuje Nikolić, slika današnje političke scene u Crnoj Gori.

“Čiju sliku upotpunjuje licemjerna činjenica da svi ovi politički subjekti čine zajednički vlast svuda na lokalnom nivou i gotovo u identičnom sastavu čine aktuelnu parlamentarnu većinu…

Zato i ne čudi što Demokratska partija socijalista iz mjeseca u mjesec bilježi rast povjerenja jer je građanima dosta političke papazjanije čiji je jedini faktor održivosti mržnja i iskompleksiranost DPS- om”, zaključuje Nikolić. 

izvor: analitika.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Još jedan pokazatelj ozbiljnosti brata Abaza, demantuje ga čak i UP koja je pod kontrolom njegovog poslušnika DRITANA Adžića...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more