IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA “Koljenica” PONOVO GLUMI Raja EVROPU: Crna Gora, želi što prije da uđe u EU, ova generacija političara to može… (foto, video)

Mandić je ovakvom izajvom i ponašanjem potvrdio da boluje od političkog bipolarnog poremećaja – jer naizmjenično prolazi kroz periode žestokog srbovanja i četničenja, da bi onda stavio svilene evropske rukavice i glumio evropskog političara…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utoraK, 13, 02. 2024… 09 22… ANDRIJA “Koljenica” PONOVO GLUMI Raja EVROPU: Crna Gora, želi što prije da uđe u EU, ova generacija političara to može… (foto, video)

Predsjednik Parlamenta Crne Gore, Andrija Mandić, ponovo je počeo da izigrava političara posvećenog evropskim vrijednostima, nakon serije velikosrpskih propagandnih podviga.

Mandić, koji je nakon preuzimanja funkcije predsjednika Skupštine postao poznat kao Rajo Evropa, da bi nakon intenzivnog srbovanja ponovo postao Andrija Koljenica, ocijenio je u izjavi za TVCG da je imao danas veoma važne sastanke u Briselu, i da je evropskim partnerima predočio uspjehe koje je ovaj saziv parlamenta postigao u veoma kratkom roku.

“Razgovarao sam i sa predsjednikom Evropskog savjeta i uspio sam da im prenesem one poruke koji im prenose svi političari koji dolaze iz Crne Gore, a to je da Crna Gora želi što prije da se priključi Evropskoj uniji, da smo postigli rezultate i isporučili rezultate prvo građanima Crne Gore.

Mislim da su to veoma dobro razumjeli”, naveo je Mandić, alijas Rajo Evropa koji se nalazi u zvaničnoj posjeti Briselu.

Kako kaže, saopšteno im je da je ovaj saziv skupštine uspio da uradi ono šrto nijesu uradili prethodnih nekoliko saziva.

Čitaj još:   SRBI UHAPŠENI u Španiji: Pakovali drogu u kutije za ugalj i pali u... (foto)

“Sve to samo govori da je jedna generacija političara koja je sada u Skupštini i Vladi spremna da radi na uvođenju Crne Gore u EU”, poručio je Mandić.

Kaže da je neophodno praviti reforme i usvojiti cijeli set raznih zakona koji su neophodni za pristup CG EU.

Mandić je ovakvom izajvom i ponašanjem potvrdio da boluje od političkog bipolarnog poremećaja – jer naizmjenično prolazi kroz periode žestokog srbovanja i četničenja, da bi onda stavio svilene evropske rukavice i glumio evropskog političara.

Nakon što je prvi profesionalni Srbin Crne Gore, lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera koalicije ZBCG, Andrija Mandić izabran za predsjednika Skupštine, činilo se da je tim postupkom predao tron prvog profesionalnog Srbina u Crnoj Gori.

To je bilo osnovano pretpostaviti jer je preuzimanjem funkcije predsjednika parlamenta i potpisivanjem koalicionog sporazuma o formiranju nove vlasti, ovjerio izdaju svih svojih dosadašnjih ideala koje je zastupao kao pošteni crnogorski velikosrbin.

Portal Aktuelno tada je pisao da se tron profesionalnog srBstva sa sjevera Crne Gore i Mandićevog Šavnika  sigurno seli u Zetu– pitanje je samo da li u Kneževićeve Mojanoviće ili Bečićeve Balabane.

Međutim, najnovijim akcijama stari adut velikosrBstva u Crnoj Gori, Andrija Rajo Mandić, dokazao je da je ipak zastupnik velikosrpske ideologije– od posejte izbornom štabu srpskog autokrate Aleksandra Vučića na dan izbora, preko čestitke neustavnog dana Republike Srpske, pa sve do prijema šefa crnogorske filijale svetosavske sekte Jovana Mićovića – Joanikija u kabinet predsjednika Skupštine koji je ukrasio trobojkom.

Čitaj još:   ODLOŽENO SASLUŠANJE ŽRTVE KULTURNOG GENOCIDA: Šubara ne smije da daje izjavu bez advokata, tipična četnička ”hrabrost”

Očigledno je sada u Briselu odlučio da odglumi evropskog političara i ponovo uđe u ulogu Raja Evrope. (U.P.A.)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more