IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U BEOGRADA: Detalji masovnog TROVANJA DJECE alkoholom- IZNOSILI IH NA NOSILIMA… (foto, video)

Prema nezvaničnim informacijama, djeca su otrovana nekvalitetnim alkoholom koji im je služen u klubu Sinner u centru Beograda.

Jake policijske snage, hitna pomoć i unezvjerena djeca koja u velikom broju stoje ispred noćnog kluba “Sinner” u Pariskoj 1a u centru Beograda, dramatična je scena nakon sinoćnjeg masovnog trovanja alkoholom djece, među kojima je i veliki broj njih koji su imali manje od 15 godina, pišu mediji u Srbiji.

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je da je primljeno dvanaestoro djece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi.

“To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloljetna lica dolaze u tako teškom stanju”, rekao je dr Leković za RTS.

Dr Leković rekao je da zabrinjava broj primljenih alkoholisanih lica kojih je bilo 26, a posebno je zabrinjavajuće što su od toga dvanaestoro bila djeca mlađa od 15 godina.

“Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloljetna lica dolaze u tako teškom stanju”, rekao je doktor Leković.

Čitaj još:   SRBIN NAPRAVIO HAOS U BEČU: Ljudi u vrisci bježali...

Pored alkohola bilo je i maloljetnih pacijenata koji su povrijeđeni u tuči, napomenuo je doktor Leković.

Prema neslužbenim saznanjima, djeca su se otrovala nekvalitetnim alkoholom, koji im je služen u klubu “Sinner“ u centru  Beograda.

Scene su bile jezive, djecu su iznosili na nosilima. Cjeli kraj bio je na nogama, sirene hitne pomoći i policije odzvanjale su centrom grada. Djeca su povraćala i ispred kluba. Strašno je to što se dogodilo, naročito u samom centru Beograda”

Ovim rečima prepričavaju sinoćnju dramu uznemireni očevici masovnog trovanja koje se dogodilo u noćnom klubu u centru Beograda.

– Veliki broj djece stajao je ispred kluba, dok su im ekipe Hitne pomoći odvozili drugare na VMA. Koliko znamo, klub se koristi za iznajmljivanje privatnih žurki, navodno je namenjen osobama starijim od 24 godine. Iznenadilo nas je prisustvo toliko maloletnika na toj proslavi, uprkos tim pravilima.

Cijelu noć nismo mogli da spavamo, prvo zbog glasne muzike, a potom i zbog neprestanih sirena Hitne pomoći – pričaju i dalje potreseni sugrađani koji žive u komšiluku kluba.

Čitaj još:   PODORICA: Nove prijetnje Predragu Boškoviću... (foto)

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more