IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA NA AERODROMU U BEOGRADU: Sumnjivi predmet izazvao paniku, putnici evakuisani… (foto, video)

Na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu večeras je došlo do prave drame, nakon što su dobili anonimnu dojavu o bombi...

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 29. 02. 2024… 21: 32… DRAMA NA AERODROMU U BEOGRADU: Sumnjivi predmet izazvao paniku, putnici evakuisani… (foto, video)

Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla došlo je do uzbune nakon dojave o bombi u avionu njemačke nacionalne avio-kompanije “Lufthanza”.

Nakon dojave o bombi putnici su odmah evakuirani, piše Telegraf. Avioni trenutno ne slijeću na aerodrom

Iz aviona je odmah evakuirano 130 putnika i pet članova posade. Avion je bio u pripremi za let ka Frankfurtu. Na aerodrom “Nikola Tesla” upućena je kontradiverziona ekipa policije, prenosi Kurir.rs.

Avion je hitno premješten na poziciju 3.000 metara gdje će stručni tim pregledati letjelicu kao i sav prtljag. 

Nakon dojave o bombi svi putnici su evakuisani i avioni trenutno ne sleću na aerodrom…

Večeras je na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu došlo je do dramatične situacije nakon što je primljena anonimna dojava o bombi.

Prema saznanjima medija, avion kompanije Wizz Air koji je trebao da leti za Španiju hitno je zaustavljen na kraju piste, a putnici su evakuisani iz aviona.

Čitaj još:   ‘ĐUBRE ZATRPALO ZAGREB, GUŠE SE U SMEĆU!’ Srpski mediji likuju, samo su čekali: ‘Pogledajte odvratne scene iz hrvatske prijestolnice’... (foto, video)

Nadležne službe su odmah reagovale i preduzele mere kako bi se osigurala bezbednost putnika i osoblja na aerodromu. Policija i službe za obezbeđenje su izvršile pregled aviona i prostora oko njega kako bi proverili verodostojnost dojave o bombi.

Ovakve situacije izazivaju ozbiljnu zabrinutost i napetost, kako među putnicima tako i među osobljem aerodroma. Bezbednost putnika i osoblja je apsolutni prioritet u ovakvim situacijama, te se preduzimaju sve neophodne mere kako bi se garantovala njihova zaštita.

Detalji o tome da li je dojava bila osnovana ili lažna još uvek nisu potvrđeni, ali se nadamo da će situacija biti brzo razrešena i da će putnici moći da nastave svoje putovanje bezbedno i bez dodatnih komplikacija.

Na javno dostupnim podacima servisa za praćenje aviona Flightradar 24 može videti da trenutno u okolini Beograda u tzv. zonama čekanja već kruži nekoliko aviona i to :Wizzair iz Basela, Klas Jet Boeing 737 na letu Air Serbia iz LArnake, Prince Aviation Cessna Citation XLS na letu iz Ciriha, Air Serbia ATR 72 iz ZAgreba, Panellenic Airways Cessna Citation XLS iz Šamberija kao i Cargo Air B 737 koji leti za DHL iz Milana.

BONUS VIDEO: PRINUDNO SLETANJE NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Avion poleteo ka Dizeldorfu, pilot TRAŽIO DA SLETI!

Čitaj još:   ZVANIČNA POTVRDA: MIKA Aleksić, ostaje iza rešetaka, prijeti dugo godina robije... (foto)

izvor Republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more