IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME DANAS, PAŽLJIVO DA BIRATE ODJEĆU I OBUĆU: Oblačno sa puno pljuskova, šta nas očekuje tokom narednih dana… (foto)

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stepeni C… Danas ide naoblačenje sa jugozapada usloviti većinom kišu ili lokalni pljusak. Nešto više padavina se očekuje na području juga…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 04. 03. 2024… 09: 12… VRIJEME DANAS, PAŽLJIVO DA BIRATE ODJEĆU I OBUĆU: Oblačno sa puno pljuskova, šta nas očekuje tokom narednih dana… (foto)

Jutros će biti retežno oblačno vrijeme. Kiša danas će biti registrovana na području Krajine, jugozapadu, dijelu sjeverne i centralne Bosne i lokalno po Hercegovini…

Temperature zraka izmjerene u 7: 00 sati (°C): Bjelašnica-2; Bugojno 3; Bijeljina, Tuzla i Zenica 4; Sarajevo 5; Banja Luka i Prijedor 6; Ivan Sedlo i Sanski Most 7; Drvar i Gradačac 8; Bihać, Livno i Široki Brijeg 9; Mostar i Trebinje 11; Neum i Stolac 14°C.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme, većinom sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je moguća u poslijepodnevnim i večernjim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 14°C, saopćio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Čitaj još:   ZIMA NA ČEKANJU: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme, većinom sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17 stepeni Celzijusovih.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom i lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6 stepeni Celzijusovih, na jugu zemlje do 9. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stepeni.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Glavnina padavina se očekuje u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab, u Bosni sjevernog smjera, a u Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6 stepeni, na jugu zemlje do 10. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 stepeni.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Na planinama će padati snijeg. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 5 stepeni, na jugu zemlje do 8. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 8, na jugu zemlje do 13 stepeni C…

Čitaj još:   TEMPERATURE U PORASTU: Stabilno i natprosječno toplo vrijeme do 13. oktobra… (foto)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more