Crna Gora

Sekretarica, kum i tetka: Odbornici bliski JAKOVU Milatoviću, formiraju ”familijarni” odbornički klub u Skupštini… (foto)

Pet odbornika koji su napustili podgorički PES, a koji su bliski doskorašnjem zamjeniku predsjednika Pokreta i šefu države Jakovu Milatoviću, formiraće novi odbornički klub u Skupštini Glavnog grada.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 06. 03. 2024… 12: 32… Sekretarica, kum i tetka: Odbornici bliski JAKOVU Milatoviću, formiraju ”familijarni” odbornički klub u Skupštini… (foto)

U novom klubu će biti Dragan RadovićDragutin VučinićRanka OtaševićJevrosima Pejović i Nađa Ljiljanić.

Da se radi o rodbinski i kumovski povezanim ljudima pokazuje to da je Radović kum predsjednika Milatovića, da mu je Ranka Otašević tetka, što je on i sam potvrdio gostujući u jednoj TV emisiji, a ekipu zaokružuje Nađa Ljiljanić koja je predsjedniku države sekretarica.

Oni su već pokrenuli inicijativu za formiranje novog odborničkog kluba u Skupštini Glavnog grada, a da je inicijativa stigla potvrdila je i predsjednica Skupštine Jelena Borovinić Bojović.

Ovih pet odbornika je samo dio ljudi koji su prije nekoliko dana napustili opštinski odbor podgoričkog Pokreta Evropa sad.

Oni su ranije podnijeli ostavke na sve funkcije u toj partiji.

Kako su kazali njihovo zalaganje i doprinos, od strane rukovodstva Pokreta nije uvaženo.

“Ignorisan je naš predlog liste kandidata za parlamentarne izbore. Finale je nedavna odluka rukovodstva da raspusti podgorički Odbor, bez ikakvog obavještenja, razgovora ili konsultacija.

Na ovaj način onemogućeno nam je da kroz organe pokreta utičemo na donošenje odluka, a posebno na svakodnevna odstupanja od principa i ciljeva oko kojih smo se i okupili, zbog čega dajemo ostavke na sve funkcije u Pokretu Evropa Sad”, saopštili su doskorašnji članovi PES- a…

IZVOR Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Recent Posts

MILORAD Dodik: Crna Gora je i naša, Srbi u Crnoj Gori nisu crnogorski… (foto, video)

MILORAD Dodik negira genocid u Srebrenici, hrvatski narod kolektivno krivi za ustaške zločine i prisvaja…

4 minute ago

Dnevni horoskop za 14. maj 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan žali, Bik…

47 minuta ago

Poslije debakla protiv Italije: Vlado Šola podnio ostavku- “Žao mi je ako sam razočarao rukometni svijet u Crnoj Gori…” (foto, video)

Selektor crnogorskih rukometaša Vlado Šola podnio je ostavku nakon debakla protiv Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo...…

3 sata ago

Ni grotlo „Morače” nije pomoglo protiv Italije: „Lavovi” miljama daleko od Mundijala… (foto, video)

Loša utakmica u Konversanu nije bila slučajnost, crnogorski rukometaši su odigrali ispod nivoa i u…

3 sata ago

Andrija MANDIĆ OTVORENO PRIJETI: “Glasanje za Rezoluciju u UN- u je CRVENA LINIJA!”… (foto, video)

Rajo Mandić: Vršimo pritisak na Spajića i Vladu da odustanu od odluke da podrže Rezoluciju…

5 sati ago

Meteorolog nam otkrio- Vrijeme koje nas čeka sutra: Toplo ali i kišovito, kolike temparature, nas očekuju narednih dana… (foto, video)

Kakvo će vrijeme biti u narednim danima, kad će biti najhladnije... U narednim danima u…

7 sati ago

This website uses cookies.