IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. mart 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan nervozan, Bik umoran, Blizanci jaki, Rak puno radi, Lavu dan za ljubav, Djevica sputana, Vaga vitalna, Škorpija nema tegobe, Strijelac rasejan, Jarac sluša svoj unutrašnji glas, Vodolija dominira, a Ribe moraju veruju u sebe.

Ovo je dnevni horoskop za 11. mart 2024. godine...

Ovan
POSAO: Puni ste samopouzdanja, a akcenat je na društvenim okupljanjima i važnim poslovnim sastancima.
LJUBAV: Divno raspoloženje obilježiće ovaj dan i na ljubavnom planu. Pred vama je veoma romantično veče i izlazak s partnerom i mnogo lijepog druženja s prijateljima.
ZDRAVLJE: Izbacite gazirana pića.

Bik
POSAO: Poseban uspjeh očekuje one Bikove koji se bave finansijama, naročito ako se bavite inostranim poslovima.
LJUBAV: Dobro se slažete s partnerom i uživate u toplini kakvu pruža lijepa porodična atmosfera. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju interesantnu osobu na poslu.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

Blizanci
POSAO: Vaše komunikativne vještine doći će do izražaja, pa ćete poseban uspjeh postići ako budete u ulozi glavnog pregovarača.
LJUBAV: Planirate zajednički odmor s partnerom. Pred vama je jedan veoma uzbudljiv i lijep period koji ćete podijeliti s voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Hronično ste umorni.

Rak
POSAO: Danas ćete jasno sagledati svoju poslovnu situaciju i definisati šta je to što zaista želite. Budući da inače važite za jedan vizionarski i maštovit znak, danas vam se može javiti vizija kako da ostvarite vaš dugoročni cilj.
LJUBAV: Vrlo ste raspoloženi za ljubav i nježnost. Harmoničan period s partnerom, prepun ljubavne idile.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Lav
POSAO: Danas ćete biti u centru pažnje na poslu, pojavićete se u ulozi lidera koji donosi veoma krupne odluke od presudnog značaja za budućnost vašeg poslovanja.
LJUBAV: Slijedite glas svoje intuicije, jer će vam taj glas dati najbolji putokaz ka uspjehu. Pred vama je uzbudljiva i strastvena ljubavna avantura.
ZDRAVLJE: Visok pritisak.

Čitaj još:   ČUVENI NAUČNIK ĐIKIĆ: "Početkom godine imat ćemo UNIVERZALNI LIJEK protiv koronavirusa"...(foto i video)

Djevica
POSAO: Nezaposlene Djevice mogu da dobiju fantastičnu poslovnu ponudu. Djevice koje imaju privatan biznis očekuje veliki finansijski dobitak.
LJUBAV: Ovaj dan može da vam donese poznanstvo sa jednom veoma zanimljivom, ali pomalo čudnom osobom.
ZDRAVLJE: Boravite više na otvorenom, na vazduhu.

Vaga
POSAO: Danas će vam mnoge stvari lakše ići od ruke, pa vas očekuje završetak veoma važnog dijela posla. Konačno ćete moći da odahnete, jer ćete uspjeti da ispunite krajnji rok.
LJUBAV: Dan ispunjen atmosferom uzbudljive avanture. Poslovni i ljubavni plan se prepliću u ovom periodu, pa postoji mogućnost da se zbližite sa nekom osobom koju poznajete preko posla.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Škorpija
POSAO: Ukoliko riješavate pitanje promjene sjedišta firme ili imate u planu kupoprodaju neke nekretnine, ovaj dan može da vam donese veliki uspjeh.
LJUBAV: Škorpije se danas mogu naći u velikom iskušenju da se upuste u tajnu vezu. Pred vama je veoma uzbudljiva i strastvena ljubavna avantura.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Strijelac
POSAO: Nestabilna situacija na poslu zahtijevaće dodatna prilagođavanja. Najbolje bi bilo da primijenite rezervni plan.
LJUBAV: Romantičan sastanak obilježiće ovaj dan. Slobodne Strijelčeve očekuje izlazak sa jednom pomalo nepredvidivom osobom, pa su moguća neka iznenađenja, ali je riječ o prijatnim i lijepim zbivanjima.
ZDRAVLJE: Osjetljivost grla.

Jarac
POSAO: Budite jasni prilikom komunikacije na poslu, jer postoji mogućnost nesporazuma sa poslovnim saradnicima.
Ljubav: Preuzimate previše odgovornosti na sebe, a to se preliva i na vaš ljubavni plan. Ponekad se zaboravite i ne uživate u životu koliko bi trebalo, zato se opustite i prepustite čulima.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Čitaj još:   Dino Merlin je voleo SPONZORUŠU, slomila mu srce a onda je nastao OVAJ HIT

Vodolija
POSAO: Nova poslovna ponuda može obilježiti ovaj dan. Moguća je dilema, jer vam neće odgovarati baš sve okolnosti i uslovi rada. Situacija zahtijeva kompromisno riješenje.
LJUBAV: Vodolije koje su u braku prolaze kroz period jednog porodičnog zemljotresa.
ZDRAVLJE: Očekuju vas velike promjene. Glavobolja.

Ribe
POSAO: Poslovno putovanje može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas finansijski uspjeh, posebno ako se bavite bankarstvom ili radite na berzi.
LJUBAV: Atmosfera ovog dana protiče u znaku obnavljanja komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti, a do kojeg može doći čak i kroz slučajan susret.
ZDRAVLJE: Osjetljivost stomaka

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more