Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 02. april 2024. godine…

Rakovi, dobijaju pomoć od vrlo uticajne osobe…. Potrebno je da date malo više slobode osobi do koje vam je stalo. Smanjite posesivnost i sve će biti u najboljem redu….

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 2. april 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja…

Ovan

21.03– 19.04

Nepovoljno položeni Merkur i Mars neće vas pustiti na miru. Buka u susjedstvu zbog radova, prepirke ili dječje igre ometat će vam koncentraciju ili popodnevni drijemež. Pazite kako koračate jer biste mogli uganuti nogu ili naletjeti na čvrst predmet poput zida ili ormara.

Bik

20.04– 20.05

Nemate li obavezu izaći, ostanite kod kuće jer to je mjesto na kojemu biste se najbolje osjećali. Iskoristite nedjelju za okrepu i ugađanje svojim prohtjevima. Ako vas najviše privlači besposličarenje, ne dajte se ometati. Prepuštanje punoj pasivnosti može biti ljekovito.

Blizanci

21.05– 20.06

Neprovjerena vijest o znancu poslužit će vam kao podloga za trač, no bilo bi nemoralno da si tako dižete popularnost u društvu. Ako ste izračunali da morate skinuti koji kilogram, zaobiđite brza i navodno čudotvorna rješenja. Pristupite prilagodbi prehrane i pojačanom kretanju.

Rak

21.06– 22.07

Urota triju planeta u Jarcu protiv vas trajat će još samo nekoliko dana. U međuvremenu pojačano pazite u prometu, radu s alatima i raspravama. Samokontrola će vam biti slaba, što bi vas moglo navesti da kažete ili učinite nešto zbog čega biste se ubrzo pokajali.

Lav

23.07– 22.08

Pratit će vas osjećaj da bi vam prilika za izvrstan provod promaknula ako ne odete na kućnu zabavu na koju ste pozvani. Ako ste mlađa generacija, naslutit ćete da bi vam članovi obitelji zamjerili dugo izbivanje iz kuće. Napravite kompromis i vratite se u razumno vrijeme.

Djevica

23.08– 22.09

Iako se odgovorno odnosite prema svakodnevnim dužnostima vezanima za kuću i obitelj, danas ćete zbog slabije forme priželjkivati da vas netko djelomično rastereti. Najteže bi vam pala najava dolaska gostiju i poslovi na pripremi za njihov doček, no srećom, bližnji će vam pomoći.

Vaga

23.09– 22.10

Marsovo kretanje poziva vas na oprez. Ako ste u prirodi i bavite se zimskim sportovima, izbjegavajte vratolomne aktivnosti. Roditelji će imati okapanja sa živahnom djecom, koja će se oglušiti na lijepe molbe i upozorenja. Zaprijetite im uskratom mobitela i kompjutera….

Škorpion

23.10– 21.11

Ako vam netko iz društva ne bude simpatičan, dat ćete mu to do znanja pogledima, gestama ili ironičnim opaskama. Bit ćete neugodni i prema onima koji nisu ništa skrivili ni vama ni bližnjima, osim što vam idu na živce. Budite fer pa ih poštedite nekorektnog postupanja.

Strijelac

22.11– 21.12

Žudnja za uzbuđenjima nagnat će vas da se zaputite u večernji izlazak. Dotjerat ćete se i uputiti na odredište u najboljem izdanju. Primit ćete obilje komplimenata za ukupan dojam, što će vam podići samopouzdanje i uliti vam novu dozu odvažnosti u nastupu. 

Jarac

22.12– 19.01

Pjesma, miris ili okus asocirat će vas na minulo doba i potaknuti da se javite dragom prijatelju ili bivšoj ljubavi s kojima ste izgubili kontakt. Razgovor će proteći u ugodnom tonu pa će oboma biti drago što ste preuzeli inicijativu za ponovno zbližavanje.

Vodenjak

20.01– 18.02

Željni ste akcije i promjene okoline. Večernji izlazak ili posjeta prijateljima bit će vam prioritet. Optimizam vam je porastao pa biste mogli lakomisleno pristupiti dopadljivoj osobi o kojoj ne znate skoro ništa, pa ni bračni status niti društveni položaj.

Ribe

19.02– 20.03

Okolnosti će vas navesti na zaključak da vas je netko na koga ste računali iznevjerio. Zapitat ćete se je li vam ikad bio iskren prijatelj. Budite mudri i ne krećite u protunapad dok ne poslušate i njegovu stranu priče. Večerajte rano i preskočite kavu i druge kofeinske napitke.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

NEBOJŠA Redžić: Što učinjeste, kukala vi majka! (foto, video)

Priča o nezavisnoj Crnoj Gori od 2006. godine do danas, zapravo je priča o propuštenim…

4 sata ago

Dnevni horoskop za 23. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan zabrinut, Bik…

5 sati ago

Centralna proslava Dana nezavisnosti na Cetinju uz Jadranku i Severinu: Oj svijetla majska zoro… (foto, video)

Koncertom Jadranke Barjaktarović na Cetinju je počela centralna proslava Dana nezavisnosti u Prijestonici. Veliki broj…

6 sati ago

O LJEPOTI VJERE: Aleksandar Seksan- o Allahovoj uputi, Islam je perfektan, on postane vodilja i olakšica onome ko ga shvati… (foto, video)

Bh. glumac Aleksandar Seksan je u novom intervjuu govorio o spoznaji islama i njegovoj ljepoti,…

7 sati ago

PRIŠTINA: Kosovska policija upala u srpske banke i zatvorila ih! Srbi očajni; Javila se i Amerika… (foto, video)

Na sjeveru Kosova žive deseci hiljada Srba, a tenzije s Albancima već su povišene proteklih…

9 sati ago

MAIDA Gorčević: 18 godina nakon obnove nezavisnosti Crna Gora spremna da napravi ključni korak ka evropskoj budućnosti… (foto)

Ključno je da shvatimo da je potrebno da prevaziđemo razlike i udružimo snage kako bi…

16 sati ago

This website uses cookies.