IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: PES ponavlja laži ANDRIJE Mandića, reakcija im je na nivou TIHOMIRA Dragaša i njegove pameti… (foto, video)

“Beogradu čestitamo- dresiranje novog političkog konja ide više nego dobro”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 07, 05. 2024… 01: 12… MILOŠ Nikolić: PES ponavlja laži ANDRIJE Mandića, reakcija im je na nivou TIHOMIRA Dragaša i njegove pameti… (foto. video)

Reakcija Poketa Evropa sad, kojom su se svrstali u red onih koji šire laži velikosrpske propagande, na nivou je pameti i političkog dometa njihovog novog gurua Tihomira Dragaša, kazao je portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić.

“Žalosno je što je jedna nova partija na političkoj sceni koja se makar formalno zalaže za evropske vrijednosti, spala na to da ponavlja laži Momčila Mandića i ostalih agenata velikosrpskog nacionalizma koji i dan danas veličaju Srebrenicu kao akt herojstva”, navodi on.

Kaže kako imaju razumijevanja “za frustraciju gospode iz PES- a”….

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: ON JE Zdravkov apostol i Šešeljev kandidat JAKOV Milatović- sebi diže SAMO cijenu samoobmanom... (foto)

“Zbilja nije jednostavno trpjeti javno šamaranje od državnog vrha Srbije u kontinuitetu, a ne smijeti odgovoriti ni jednu jedinu riječ na stalna ponižavanja. Na kraju, državnom vrhu Srbije čestitamo – dresura i sedlanje novog političkog konja za trku ide više nego dobro…

A građani ne treba da brinu- Demokratska partija socijalista će ostati čvrsta odbrana vrijednosti na kojima počiva savremena, moderna i pristojna Crna Gora. Za takvu Crnu Goru jedna činjenica će uvijek biti nesporna- u Srebrenici se desio genocid”, zaključio je on.

VIJESTI U POLA 7 – INTERVJU TIHOMIR DRAGAŠ | Vijesti Online

izvor portal analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more