Zanimljivosti

STANKO Radulović: Aleksandar VUČIĆ, zaglavljen u blato ličnog ludila i kriminala Crvene zvezde… (foto, video)

Prilikom posjete surčinskoj močvari zaglaviše se u blatu svojih kriminalnih poslova Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, Dragan Džajić, Dragan Stojković, Goran Vesić… i društvance od ”imena, ugleda i časti”.

BEOGRAD: Srbija, Kolumne, Sport, srijeda, 08, 05. 2024… 00: 12… STANKO Radulović: Aleksandar VUČIĆ, zaglavljen u blato ličnog ludila i kriminala Crvene zvezde… (foto, video)

Kada je u martu postalo jasno da će Partizanu i Crvenoj zvezdi nedostajati novac za pokrivanje gorućih troškova i dugova kako bi od UEFA dobili licencu za učešće u evropskim kupovima, počela je igranka u srpskom fudbalu u kojem sve konce vuče Aleksandar Vučić, a prate ga vjerno kao kerberi Branislav Nedimović, Dragan Stojković i Zvezdan TerzićDragan Džajić je klovn i ništa se ne pita.

piše Stanko Radulović

Po unaprijed osmišljenom scenariju Zvezdan Terzić je još u jesenjem dijelu sezone znao da će Crvena zvezda biti šampion i kada je zaostatak bio šest bodova, jer su trebale da se dese dvije stvari – da Vučić uspješno pokrade izbore i ostane predsjednik svega i svačega u Srbiji i da kontrolisana srpska opozicija sa “opozicionim” medijima ne izvede građane Srbije ponovo na ulice kako bi se zaustavilo ludilo jednog čovjeka zaglavljenog u blato vlastitog političkog bespuća.

Izbori su pokradeni, opozicija ćuti kao zalivena, građana na ulicama Srbije nema, a predsjednik svega i svačega u Srbiji je ponovo došao u priliku da odlučuje o svemu, pa i o životu i smrti.

Predsjednik svega i svačega je početkom marta obećao Partizanu da će platiti evro licencu i to pred tv kamerama, gdje voditeljka napominje da je to ”za učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope”, a Partizan u tom trenutku ima 13 bodova više od TSC-a i bod manje od Crvene zvezde.

Naivni su se smijali “lapsusu” novinarke, ali je onim upućenijim već tada bilo jasno da je voditeljka rekla ono što će se desiti u narednim mjesecima.


Aleksandar Vučić– neostvareni huligan sa ”severne šipke”

Partizanu je država dala ta 3,2 miliona eura, platila je licencu i Crvenoj zvezdi, samo se o tome ne priča i ne piše, ali zauzvrat Partizan ne smije da igra ni kvalifikacije za Ligu šampiona, a kamoli da osvoji titulu. Već nakon tog derbija u kom je bilo 2:2 usljedilia je serija poraza koji treba da ga spuste na treće mjesto kako ne bi od UEFA zaradio onih 20 i više miliona i na taj način počeo da izlazi iz finansijskih problema.

Stranački kolega doveden na klupu Partizana

U međuvremenu je nakon pritiska navijača smijenjen Igor Duljaj i taman kada su svi očekivali da će na klupu Vladimir Ivić koji nema dilove sa SNS, stigla je nova zabrana i umjesto nestranačkog stručnjaka na klupu Partizana doveden je Albert Nađ, stranački kolega Igora Duljaja i predsjednika svega i svačega u Srbiji, koji je nastavio tamo gdje je njegov prethodnik stao.

Da Partizan ne smije u kvalifikacije za Ligu šampiona, a kamoli da osvoji titulu u Srbiji znaju svi, osim srpskih novinara koji se čudom čude Partizanovoj nemoći i silini ”trenerskog umjeća” Vladana Milojevića koji je otjeran govnavom metlom iz svih klubova u kojima je radio izvan Srbije.

Blato u kojem se nalazi Srbija, i pogotovo srpski fudbal, najbolje ilustruje scena prilikom posjete mjestu gdje će ”neimar” Vučić da gradi nacionalni stadion u surčinskoj močvari.

Autobus sa svekolikom zvezdaškom javnošću i svitom zaglavio se u močvari prilikom posjete mjestu gdje će niknuti “velelepno” zdanje vrijedno i do milijardu eura, iz kojeg će da rastu stabla i na kojem će da cvrkuću ptice i cvrčci da cvrče pjesmice posvećene predsjedniku za rajski gaj koji im je podario, pa još mogu da gledaju i fudbalske utakmice besplatno.

I koga briga što je investicija od milijardu eura duplo veća nego za modernije stadione po Evropi, jer predsjednik svega i svačega na taj način građanima pokazuje moć i koliko je stvarno Srbijica ”veliki ekonomski tigar” na Balkanu.

Ali prilikom posjete surčinskoj močvari zaglaviše se u blatu svojih kriminalnih poslova Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, Dragan Džajić, Dragan Stojković, Goran Vesić… i društvance od ”imena, ugleda i časti”.

A Vučić između dva Dragana kao simbolima okupacije srpskog fudbala i svega što bi trebalo biti u suprotnostima sa statutima i pravilnicima UEFA, o nemješanju politike u sport, koje važi za sve druge osim za Srbiju. Jer u balkanizovanoj UEFA sjede Aleksandar Čeferin, Zoran Laković, Vlado Glođović i društvo sličnog kalibra kao srpski genijalci sa fotografije, objašnjava ko će sve da gradi stadion i profitira od njegove ”genijalnosti”.

Bjesnilo dva Aleksandra

Kao dokaz totalnog bijesnila Aleksandra Čeferina i Aleksandra Vučića najava je UEFA da će Fudbalski savez Španije biti kažnjen zbog miješanje politike u sport.

Naime, odluka Vlade Španije da poslije niza skandala osnuje poseban komitet koji će nadgledati rad Fudbalskog saveza ove zemlje naišla je na oštru reakciju UEFA, koja prijeti da će izbaciti reprezentaciju i klubove ove zemlje iz svih međunarodnih takmičenja.

Balkanizovana UEFA brani mješanje politike u sport u Španiji, ali to ne važi za Srbiju u kojoj više nego očigledno Aleksandar Vučić krši sva pravila FIFA i UEFA i donosi sve odluke, pa čak i da će OFK Beograd umjesto u glavnom gradu Srbije igrati svoje utakmice kao domaćin u Zaječaru, na stadionu koji su jesenas zajedno otvorili likovi sa gornje fotografije pojačani predsjednikom UEFA Čeferinom.


FMP Nebojše Čovića nije 40 utakmica pobijedio Crvenu zvezdu, što isto to ne bi moglo i u fudbalu?

Nekada veliki OFK Beograd, deceniju nakon što ga je upropastio tadašnji generalni direktor Zvezdan Terzić, vraća se u Superligu Srbije, a na čelu kluba su njegovi ponosi Balša Terzić (predsjednik) i Kostadin Terzić (potpredsjednik).

UEFA će i to da proguta, jer nema ništa logičnije od toga da jedna tako ”uspješna fudbalska porodica” vodi klubove u Srbiji i da se takmiči između sebe i pokaže svekolikoj srpskoj i zvezdaškoj javnosti ko će da bude najbolji u porodičnoj ligi u kojoj su Partizan, TSC ili Radnik kolateralna šteta…

Sad što u takmičenjima pod okriljem UEFA ne mogu da igraju u istom rangu takmičenja čak ni klubovi istog sponzora nije toliko važno, moći će klubovi pod kontrolom iste porodice…

To što Balša i Kostadin Terzić neće nikada smjeti da pobjede još uvijek “slavnijeg oca” i nije toliko problem za Aleksandra Čeferina.

Kad već imamo sličan primjer u košarci, gdje FMP Nebojše Čovića nije 40 utakmica pobijedio Crvenu zvezdu, što isto to ne bi moglo i u fudbalu?

A kako će igrati OFK Beograd protiv Crvene zvezde na stadionu u Zaječaru, na kojem su u međuvremenu popucale vodovodne cijevi i od novembra kada je otvoren, nije odigran nijedan minut neke utakmice, osim kada nam je Vučić pokazivao svoje “žonglersko umjeće”, nije ni bitno.

U svakom slučaju imaćemo naredne sezone situaciju da potrpedsjednik OFK Beograda (Kostadin Terzić) ne smije da pobijedi generalnog direktora kluba (Crvena zvezda), kojem je nedavno pozajmio 2,6 miliona eura da pokrije tekuće troškove i riješi goruće probleme.

U Srbiji je sve moguće. Ludilo se nastavlja…

BONUS VIDEO; Pantić: Vučić je zločinac i lažov

izvor Aktuelno.me

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

admin

Recent Posts

STANKO Radulović: Crvena zvezda bi kao ”kokarda” zvučala baš srpski… (foto)

Prosto u tenutku kad Crvena zvezda krade titule u košarci navijači Partizana treba da se…

6 sati ago

SLUGA Milojko SPAJIĆ opet nije dobar ALEKSANDRU Vučić: Odvratna igra i perfidni trik Crne Gore sa amandmanima… (foto)

Srpski autokrata nastavlja da pljuje Spajića i Vladu Crne Gore iako mu se oni dodvoravaju…

6 sati ago

IVAN Vuković: MILOJKO Spajić zbog trulih kompromisa, pacifikuje ANDRIJU Mandića i MILANA Kneževića… (foto)

"Vladajuća većina u Crnoj Gori predlaže rezoluciju o Jasenovcu. Jeste ikad čuli nekoga u CG…

6 sati ago

JELENA Marković: Glavni razlog donošenja rezolucije o genocidu u Jasenovcu je sprečavanje Crne Gore da postane članica EU… (foto)

Potpredsjednica Liberalne partije (LPCG) Jelena Marković uputila je otvoreno pismo međunarodnoj zajednici i parlamentarnoj opoziciji…

6 sati ago

DANAS JE “INTERKONTINENTALNI DERBI”– BITKA ZA PREVLAST NA BOSFORU! (foto, video)

Jedno od najvećih rivalstava sveta nalazi se na Bosforu! Među tri ekipe Istanbula vlada ogromno…

9 sati ago

This website uses cookies.