IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dr. IVAN Vuković, bivši gradonačelnik Podgorice, mnogim je OČITAO LEKCIJU: Svako ko Karadžića i Mladića smatra herojima je fašista! (foto, video)

Dr. Ivan Vuković, je da je u Srebrenici bio prošle godine, te da mu je trebalo tri dana da se povrati nakon svega što je vidio.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 11, 05. 2024… 00: 12… Dr. IVAN Vuković, bivši gradonačelnik Podgorice, mnogim je OČITAO LEKCIJU: Svako ko Karadžića i Mladića smatra herojima je fašista! (foto, video)

Ivan Vuković, bivši gradonačelnik Podgorice i aktuelni zastupnik DPS-a u Skupštini Crne Gore, izjavio je kako je za njega fašista svako onaj ko tvrdi da su ratni zločinci Ratko Mladić i Radovan Karadžić heroji.

“Što se mene tiče svako onaj ko kaže da je srpski narod ili bilo koji drugi narod po kapom nebeskom genocidan je fašist”, rekao je Vuković.

Čitaj još:   EVO DALEKO SMO DOGURALI: Društvene mreže Ministarstva sporta, tabla za božične deseterce i poziranje ispod trobojke ministra DRAGOSLAVA Šćekića... (foto)

Istakao je da je u Srebrenici bio prošle godine, te da mu je trebalo tri dana da se povrati nakon svega što je vidio…

Dakle, nakon svega toga, ako neko kaže da su Karadžić i Mladić heroji on je fašista za mene, fašista, da tu budemo jasni. Tamo nisu stradali ratni zarobljenici, već i civili i djeca i žene i starci, budite oprezni kad govorite o tome”, kazao je on.

izvor (SB)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more