IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HISTERIJA U VUČIĆEVIM REDOVIMA: „Slobodna Bosna“ razbjesnila režimski tabloid, pljušte uvrede zbog teksta o predsjedniku Srbije… (foto)

Nije ovo prvi put da se na račun „Slobodne Bosne“ redaju „epiteti“ iz beogradske centrale, znamo da istina boli, stoga i ne čudi histerija iz Vučićevih redova.

„Udruženi u mržnji prema Vučiću i napadu na Srbiju! Islamistička Slobodna Bosna svira, Šolakovski Danas igra“, piše tabloid Informer, režimsko glasilo pod patronatom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

-Pre dva dana je islamistička Slobodna Bosna napisala bolestan tekst o tome da je Aleksandar Vučić učestvovao u “genocidu”, a danas je to odmah spremno dočekao opozicioni Danas.

Sasvim je jasna koordinacija i jasno je ko je glavni target – Aleksandar Vučić!

Jer Vučiću nikada neće oprostiti što je celom svetu proteklih meseci sasuo istinu u lice, Vučiću neće oprostiti što se lavovski bori za istinu i odbranu svog naroda i svoje države, Vučiću neće oprostiti što smo istinom i moralno već pobedili i pre današnjeg glasanja u UN o Rezoluciji o Srebrenici, bez obzira kakav formalni rezultat bio.

Čitaj još:   RAT KOALICIJA I SAOPŠTENJA U CRNOJ GORI: Ko je plaćen da ruši VLADU, i ko se tajno sastančio u Dubajiu... (foto, video)

Da je ćutao, pognuo glavu, ili “pobegao u Rumuniju” kao neki, dok stvari ne prođu, svi bi ovi Vučića obožavali. A ovako, Vučić je od danas i od pre dosta vremena unazad, ali od danas posebno, meta broj jedan i tako će mu biti dok god hoda zemljom, piše režimski Informer, urednika Dragana J. Vučićevića, inače intimusa predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nije ovo prvi put da se na račun „Slobodne Bosne“ redaju „epiteti“ iz beogradske centrale, znamo da istina boli, stoga i ne čudi histerija iz Vučićevih redova.

izvor: SB

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more