IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SERGEJ Trifunović: Srpska politika je blato… (foto, video)

„Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice“, izjavio je u emisiji „360 stepeni“ glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže– sujeta.

Govoreći o svom političkom angažmanu, kaže da je uvek birao borbu i da je momenat kada je ušao u politiku momenat kada je želeo da proba da uradi sve što može.

„Da se borim i za ovu zemlju i za ono u što duboko verujem da ova zemlja može da bude. To se ispostavilo jako teško, iz miliona razloga. Jedan razlog je moja glava, koja nije baš dobra za politiku, iz prostog razloga što ja nisam čovek diplomata“, objasnio je Trufunović u emisiji „360 stepeni“.

Dodao je da on nema takta i da ne može da trpi licemerje, laž, da mu neko lupeta gluposti, upada u reči čisto zato što mu je partija tako rekla.

Čitaj još:   PSG, Izabrao predsjednika: Sergej Trifunović na čelu...

„To su situacije u kojima se ja nisam nalazio. Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice. Mi nemamo nikakav dijaloški politički diskurs u našoj politici. To jednostavno ne postoji“, ocenio je glumac.

Prema njegovim rečima, dve su stvari u politici zbog kojih se iskreno kaje – potpisivanje „Sporazuma sa narodom“ i drugi je pristanak na bojkot izbora 2020. godine.

Predstavnici dela opozicije, odgovarajući da poziv organizatora protesta „1 od 5 miliona“, usvojili su tekst “Sporazuma sa narodom” februara 2019. godine od sedam tačaka.

izvor: danas.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more