IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SERGEJ Trifunović poslao oštru poruku: SILOVATELJ POPUT MIKE SJEDI SA VUČIĆEM I SVI ŠUTE O TOME

“Ono što bi sada, kad se lavina već pokrenula, bilo najučinkovitije, jeste da ove hrabre mlade žene motivišu i druge djevojke koje su zloupotrebljene i koje ćute zbog moći, imena i položaja svojih zlostavljača. Jer, ima među njima još Iva i Milena. Njih dvije i ostale devojke koje su stisle petlju da progovore, trebalo bi da dopru do njih i ohrabre ih da dostojanstveno progovore, jer onda zaista nisu same”, priča za Nova.rs glumac Sergej Trifunović o slučaju Miroslava Mike Aleksića.

Glumac Sergej Trifunović pružio je podršku mladoj glumici Mileni Radulović i ostalim koleginicama koje su optužile profesora glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad njima. On smatra da su djevojke ohrabrile i druge žrtve, kojih je danas mnogo, da konačno progovore o nasilju bez imalo stida i srama. Međutim, Trifunović ističe da Aleksić nije i jedini kome treba suditi svoje učenice, te da se slične stvari, kao u njegovoj školi glume, dešavaju i u drugim sferama društva koja su usko povezana sa srpskim funkcionerima.

“Ovde nije u pitanju samo Mika Aleksić ili šta uraditi samo sa njegovom glavom. Šta je takođe sa Simom Spasićem, čovjekom koji je silovao svoju ženu i ošišao je nožem, a potom se na suđenju pojavio u majici na kojoj stoji natpis ‘Nije silovanje ako ti je žena’?! I takav čovjek onda stoji rame uz rame sa predsjednikom države”, ističe Sergej za Nova.rs, potom se osvrćući i na ostale političke moćnike.

Čitaj još:   TUGA VELIKA: Korona odnijela još jedan život– na Ahiret preselio Jusuf Bubica bivši ministar saobraćaja KS (foto)

“Kroz istu čaršiju, godinama provjejavaju glasine o ‘bunga-bunga’ žurkama koje u spa-centru ‘Cezar’, u vlasništvu Dragana Simovića, Dačićevog savjetnika, organizuju ljudi sa političkog vrha. Iste takve glasine kolaju o klubu ‘Tigar’ u Jagodini, u vlasništvu Dragana Markovića zvanog Palma”, kaže Sergej i podvlači da je svim srcem uz Milenu Radulović i Ivu Ilinčić.

“Ono što bi sada, kad se lavina već pokrenula, bilo najučinkovitije jeste da ove hrabre mlade žene motivišu i druge devojke koje su zloupotrebljene i koje ćute zbog moći, imena i položaja svojih zlostavljača. Jer, ima među njima još Iva i Milena. Njih dve i ostale djevojke koje su stisle petlju da progovore, trebalo bi da dopru do njih i ohrabre ih da dostojanstveno progovore jer onda zaista nisu same. Djevojčice koje nisu dio javnog života razmišljaju: ‘Lako je njima, one su glumice, a ko će mene da zaštiti i kome ja da se obratim’. O tome se radi. I to jeste najveći problem. Gomila djevojčica koje su bile zlostavljane, ćute negdje u Pirotu, Nišu, Jagodini, drugim gradovima i selima. Zbog njih bi Iva, Milena i ostale djevojke trebale da se javno založe i da objasne i tim djevojčicama da nisu same”, zaključio je Trifunović.

Čitaj još:   JASNO I GLASNO: Sergej Trifunović, u Srebrenici je bio genocid...

izvor: nova.rs

VUČIĆ BAŠ ”MRZI” TRIFUNOVIĆA- ”OSUDIO” NAPAD NA GLUMCA IZ MOSTARA…

Predsjednik Srbije još jednom pokazao pravo lice. Predsjednik Srbije Aleksandar Read more

SKANDAL: Sergeja Trifunovića udarali u centru Beograda…. (video)

Lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas ispred Read more