IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„SEOSKA VARALICE, MOGAO SI BITI TI…“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon istupa Milorada Dodika, oglasio se i Bursać… (foto)

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon istupa predsjedniak bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

Nakon Dodikovog istupa o Rezoluciji o genocidu o Srebrenici, uslijedili su brojni komentari, a među onima koji su komentirali Dodikovu objavu bio je i književnik i kolumnist Dragan Bursać, podsjetivši Dodika na intervju koji je dao „Slobodnoj Bosni“ kada je kazao da su Karadžić i Mladić ratni zločinici te da se u Srebrenici dogodio genocid.

Donosimo neke od najzanimljivijih komentara.

-Rezolucija o Srebrenici je poraz, prije svega, bošnjačke politike i to govori da su bošnjačke politike na pogrešnoj strani. Trebalo je da budu politike dogovaranja sa nama, a ne poslušništvo prema strancima, Amerikancima i Nijemcima.

Oni su s njima jer misle da će najviše zla učiniti nama Srbima. Sada se pokazalo da to nije tako. Mi Srbi moramo da kažemo- dosta. Nemamo više nijedan razlog da im bilo šta vjerujemo.

Čitaj još:   NAKON SKANDALA KOLINDA, IGRA NA ŽICI: "Željko Komšić je i politički predstavnik Hrvata..."

Tokom sedmice prisustvovao sam polaganju vijenca na centralni spomen-krst na bratunačkom groblju, kao i sjednici Vlade Republike Srpske u Srebrenici, poručio je Dodik.

izvor: SB

DODIK PRITISNUT UZ ZID, KOMANDANT NATO ŠTABA MU PORUČILA…

Brigadni general Marti Bisel, komandant NATO štaba u Sarajevu, preuzela Read more