IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDREJ Milović: Nisam dao ostavku Vladi, logično je da ne može da prihvati nešto što ne postoji… (foto)

Nisam dao ostavku Vladi, pa je logično da ne može da prihvati nešto što ne postoji, kazao je ministar pravde Andrej Milović.

Iz Pokreta Evropa sad (PES) ranije su pozvali aktuelnu Vladu da prihvati ostavku Milovića.

– Istine radi, pozvao sam predsjednika Vlade Milojka Spajića da shodno članu 105 stav 3 Ustava Crne Gore podnese predlog za moje razrješenje Skupštini Crne Gore.  Ovdje se radi o nadležnosti Skupštine, jer ne želim da lišim Skupštinu Crne Gore prava da odlučuje i građane da čuju obije strane – napisao je Milović na mreži Iks (X).

On je kazao da je IBAR prekinuo šutnju, te dodao da sada ide period istine.

– Dužni smo to građanima i Crnoj Gori, ja nemam šta da krijem – zaključio je Milović.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Kasim ZORANIĆ, tvrdi da su "DRAŠKOVI sinovi" Emira BJELAKA, natjerali da sve demantuje- "ONI LEDE KRV U ŽILAMA"... (foto, video)

Milović je danas pozvao premijera Milojka Spajića da uputi prijedlog Skupštini Crne Gore da ga razriješe sa funkcije ministara pravde.

– Došlo je vrijeme da premijer Milojko Spajić i ja svedemo račune. Spajiću, želim da Vam pomognem i da prekinimo ovo političko mrcvarenje, stisnite petlju i u najkraćem roku saglasno ustavnim ovlašćenjima uputite prijedlog Skupštini Crne Gore da me razriješi sa funkcije ministara pravde – rekao je Milović.

izvor: pobjeda.me

Čitaj još:   PODGORICA- Još nema datuma sjednice parlamenta o ANDREJU Miloviću: Na stolu više opcija o nasljedniku ministra pravde... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more