IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IDE DANAS VRHUNAC TOPLINSKOG UDARA: Vremenska prognoza za naredne dane, evo gdje će temperatura ići u crveno… (foto)

Narednih dana temperature će ići i do 39 stepeni… U drugom dijelu dana poželjno je ne pretjerivati sa aktivnositma, s obzirom na to da će temperature zraka osjetnije porasti…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 18, 06. 2024… 07: 52… IDE DANAS VRHUNAC TOPLINSKOG UDARA: Vremenska prognoza za naredne dane, evo gdje će temperatura ići u crveno… (foto)

Danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 34 stepena.

Stabilno i sunčano vrijeme pozitivno će djelovati na većinu populacije. Tokom jutra i prijepodneva bit će ugodnije, u drugom dijelu dana poželjno je ne pretjerivati sa aktivnositma, s obzirom na to da će temperature zraka osjetnije porasti. Također, preporučljivo je izbjegavati duže izlaganje suncu, usljed visokih vrijednosti UV indeksa.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: ''KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU''- Početkom februara o razrješenju Marka Kovačevića...

U srijedu će u Bosni i Hercegovini biti sunčano i vruće. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18 na jugu zemlje do 20 stepeni Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 32 i 37 stepeni Celzijevih.

U četvrtak će u našoj zemlji preovladavati sunčano i vruće. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 32 i 37, na jugu zemlje do 39 stepeni C…

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more