IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DA SE NAJEŽIŠ! Scene navijanja iz Srbije zaprepastile cijeli region, DJEČACI vrijeđali Sudiju- “Sudija Turčine…” (foto, video)

JE LI MOGUĆE DA OVO PJEVAJU DJECA OD 11- 12 GODINA?

VALJEVO: Srbijja, Sport, vijesti, ponedeljak, 27. 11. 2023… 18: 39… DA SE NAJEŽIŠ! Scene navijanja iz Srbije zaprepastile cijeli region, DJEČACI vrijeđali Sudiju- “Sudija Turčine…” (foto, video)

Na videu koji se pojavio na društvenoj mreži X, vidi se kako na košarkaškoj utakmici u Valjevu djeca vrijeđaju sudiju.

Na tribinama u dvorani su se smjestili dječaci uzrasta 11-12 godina, koji su imali čak i bubanj i veći dio utakmice pružali podršku svojoj ekipi, no neke od navijačkih pjesama koje su pjevali su neugodno iznenadile tamošnju javnost.

Sudija Turčine, napuši se ku****” – pjevali su dječaci koji su navijali za Metalac, a nakon čega se javnost u Srbiji s pravom pita ko odgaja ovu djecu.

Čitaj još:   AMBASADOR UKRAJINE u ZAGREBU: "Neki u Hrvatskoj pokušavaju očuvati lice Putina i ruskih terorista"... (foto, video)

Inače, utakmica između Metalca i Tamiša odigrala se 18. novembra i domaći tim je pobijedio 63:56, a zvanični podaci sa sajta KLS-a govore da je susretu prisustvovalo 500 gledalaca.

Video pogledajte OVDJE.

izvor Hayat.ba

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more