CEV Kup-Novi Pazar protiv Jedinstva iz Bijelog Polja

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U sedištu CEV u Luksemburgu danas je obavljen žreb za Kup CEV i Kup Izazivača 2019. u obe konkurencije. U Kupu CEV 2019. u konkurenciji odbojkašica, Železničar iz Lajkovca, pobednik Kupa Srbije, igraće u šesnaestini finala Kupa CEV protiv rumunske Stince Bakau (28. novembra i 5. decembra). Novi Pazar, pobednik Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, igraće u 1. kolu Kupa CEV (7. i 14. novembra) protiv crnogorskog Jedinstva Bemaks iz Bijelog Polja. Odbojkaši Crvene zvezde će u šesnaestini finala Kupa Izazivača 2019. igrati protiv Radnika iz Bijeljine (28. novembar i 5. decembar).

Železničar iz Lajkovca će, ukoliko savlada Rumunke, igrati u osmini finala (19. decembar i 23. januar) Kupa CEV protiv poražene ekipe iz duela 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između nemačkog Štutgarta i pobednika duela 1. kola, Grac (AUT) – Slidreht (NED).

Čitaj još:   NOVOM PAZARU SET U BİJELOM POLJU– revanš u “Pendiku” naredne srijede

Trijumf protiv Jedinstva doneo bi Novom Pazaru plasman u šesnaestinu finala (28. novembar i 5. decembar) Kupa CEV i dvomeč protiv ruskog Kuzbasa iz Kemerova.

Crvena zvezda će, ukoliko eliminiše Radnik iz Bijeljine, u osmini finala (19. decembar i 16. januar) Kupa Izazivača protiv pobednika duela Parnu (EST) – Monca (ITA).

Prilog pripremıo Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši