IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTKRIVEN BROJ TELEFONA UBICE: Lukač objasnio veze premijerkinih sinova s ubistvom Davida…

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da pokušaj diskreditacije porodice premijerke Željke Cvijanović, čiji se članovi na najmonstruozniji način pozivaju na odgovornost za stradanje Davida Dragičevića putem morbidnih konstrukcija na društvenim mrežama, predstavlja pucanj u prazno i promašaj…

BANJA LUKA: Region, Crna Hronika, utorak… 03.07. 2018, 19:  59… OTKRIVEN BROJ TELEFONA UBICE: Lukač objasnio veze premijerkinih sinova s ubistvom Davida…

– To je jedini razlog zašto ovo rade. Ta informacija na društvenim mrežama je apsolutno morbidna i tu je neko zloupotrijebio grupu ‘Pravda za Davida’, gdje se kaže da su došli do broja telefona ubice Davida i da je to broj nekog od članova porodice premijerke – rekao je Lukač.

Lukač je rekao novinarima da se, nažalost, došlo do toga da određeni ljudi zloupotrebljavaju čak i njene sinove i to iz razloga da nju, kao kandidata za predsjednika Srpske, disredituju, ali i njenu porodicu.

– To je jedini razlog zašto ovo rade. Ta informacija na društvenim mrežama je apsolutno morbidna i tu je neko zloupotrijebio grupu ‘Pravda za Davida’, gdje se kaže da su došli do broja telefona ubice Davida i da je to broj nekog od članova porodice premijerke – rekao je Lukač.

On je izjavio da je to apsolutno morbidna konstrukcija, koja nema veze sa istinom…

Čitaj još:   PANIKA U BEOGRADU, VUČIĆEVI MEDIJI VRIŠTE: UNIŠTAVAJU REPUBLIKU SRPSKU"

– Porodica premijerke Cvijanović nema nikakve veze sa tim, a broj telefona koji je napisan nije ni od jednog člana njene porodice. To je čisti pucanj u prazno i promašaj – istakao je Lukač.

On je dodao da se ta konstrukcija pokušava povezati sa 7. julom, kada je zakazan veliki skup grupe “Pravda za Davida” u Banjaluci.

– To ima veze samo sa tim skupom da bi mogli taj dan da eksploatišu jednu takvu neistinitu informaciju – rekao je Lukač.

On je naveo da grupa “Pravda za Davida” ima pravo da zakaže taj skup, te da su organizatori odgovorni za očuvanje javnog reda i mira.

– Moraju imati svoju redarsku službu po zakonu. Obaveza je da skup održe dostojanstveno i u miru, a policija će raditi svoj posao. Nećemo bilo kome dozvoliti da u Banjaluci pravi nerede i da dođe do uništavanja objekata, imovine, ugrožavanja života i bilo koga. Mislim da se to neće desiti i da će biti održan miran i dostojanstven skup – istakao je Lukač.

SNSD je ranije danas najoštrije osudio morbidne konstrukcije koje su se pojavile na društevnim mrežama u kojima se na najmonstruozniji način odgovornost za stradanje Davida Dragičevića pokušava adresirati na predsjednika Vlade Republike Srpske i kandidata ove stranke za predsjednika Republike Srpske Željku Cvijanović…

Čitaj još:   JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI! IMA TEŠKO POVRIJEDENIH

izvor agencije

PANIKA U BEOGRADU, VUČIĆEVI MEDIJI VRIŠTE: UNIŠTAVAJU REPUBLIKU SRPSKU”

Srbijanski tabloid "Alo", blizak vladajućoj stranci SNS, donosi iscrpan sadržaj Read more

NJEMAČKI POLITIČAR PODIGAO SRBIJU NA NOGE: “OD MERKELOVE SE TRAŽI DA SRUŠI DEJTON”

Autorski tekst njemačkog političara Stefana Schwarza o uzrocima duboke političke Read more

PRIŠTINA, HAŠIM Tači: Neće biti Republike Srpske unutar Kosova…

Ideja o teritorijalnom razgraničenju ili korekciji granice jedini je način Read more

Komentariši