IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISPOVIJEST DJEVOJKE KOJA SE UDALA ZBOG PAPIRA: PRODALA SAM SE ZA 5.000 EURA

Njenu ispovijest beogradskim medijima prenosimo u cijelosti:

“Imam 30 godina, a u novembru punim 31. Udata sam za čovjeka koji je od mene stariji 40 godina. Sve je to počelo od bijega od sirotinje. Upoznala sam ga kad sam čuvala djecu u Švajcarskoj….

Nisam ja ni ružna, ni glupa, ni… Imam završen fakultet. Završila sam ga magistraturom, dok je to još bilo ostalo od školskog sistema Srbije..

Otprilike kada je titula “Magistar” u našoj zemlji prestala da važi, ja sam skupila onoliko prtljaga koliko je moglo da stane u malu torbu, koju sam te nedelje kupila kod Kineza za 300 dinara.

Žena koja me čekala me čudno pogledala kada je shvatila da je to sve što imam. U toj torbi je bilo sve moje bogatstvo.

Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobjegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću zagrlim sve što mi je godinama bolo oči.

Čovjek za koga sam se udala me obožava, umro bi na moj znak, bukvalno!

Pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kuci (naravno da sam dijete razvedenih roditelja), oko djedine sahrane, bratu za ovo i ono…

Čitaj još:   OVO JE OTMIČARKA BEBE: Merhunisa Dedić iz Visokog više mjeseci je planirala otmicu..

Vidite, ja sam zbog svega gore navedenog otisla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star.

Sve kad se skupi, pomogao mi je sa oko 5.000 eura. Sve ovo poslije je bilo moje iživljavanje jer je mogao da spriječi moj slom i zato što mi se moglo.

Ja sam prodala sebe za 5.000 eura!

Dotle je došlo u Srbiji. Nisam sam ja jedina koja je magistar, plus ja sam mnooogo privlačna i test kaze da je moj IQ veoma visok.

Ja sam pala pod pritiskom sa 25, a pritisak stanja u Srbiji trpila sam sa prvim počecima kognitivnih mogućnosti do tada, eto. Mnogo je tih djevojaka sa jednakim i većim kvalitetima dole. To dole je sada već “kod vas u Srbiji” jer sam se udala u međuvremenu, a meni se srce kida.

A kakva je svadba bila… a što mi je “Cavalli” tašna bila…

Bez obzira na cijelu situaciju u tom dijelu bivše Jugoslavije, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, djevojke, molim izdržite!!! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da se vratim, pa čak i godine da vratim. Ne prodajte se za nešto što je nekome mjesečna plata.

Čitaj još:   HIT NA MREŽAMA- Žena iskače kroz prozor autobusa, sugrađani ŠOKIRANI: Ovakvo BJEKSTVO od kontrolora karata još niste vidjeli... (foto, video)

Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu da pomenem.
Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako. Ne dozvolite da stradate ni zbog bližnjih.”

izvor:agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši