IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FK Novi Pazar 1928 prozivkom počeo pripreme na novu sezonu

Novi član novoformirane Šumadinsko Raške zone FK Novi Pazar 1928 prozivkom je započeo svoje pripreme na novu sezonu.

Na prvom treningu treneru Adnanu Nuradinoviću odazvalo se preko 20 igrača, što je za početak veoma zadovoljavajuće . Agilno rukovodstvo potrudilo se da u klubu ostanu oni igrači koji su se i izborlili da se udje i viši rang. Njima će se pridružiti golman Dejan Glukčević, kao i odbrambeni fudbaleri Ferid Hajrović i Elvedin Škrijelj.

„Nova liga je veoma ozbiljna, a ja ipak verujem da moj tim saslužuje da se na kraju sezone nadje negde u gornjem delu tabele. Ovim putem koristim priliku da svojim vernim navijačima saopštim jednu zaista divnu vest da će naš klub svoje utakmice ubuduće igrati na travnatoj podlozi novog Atletskog stadiona u naselju Hadzet, i da ovih dana inetezivno radimo na obnovi travnate podloge „ rekao nam je predsednik ovog kluba koji bukvalno svaki slobodan trenutak provodi na novom stadionu i brine da obezbedi optimalne uslove za trening Almir Šačirović.

Čitaj još:   VEČERAS FUDBALSKA UTAKMICA CRNA GORA- BOSNA I HERCEGOVINA: Najava selidbe većeg broja navijača iz BiH, policija snima situaciju... (foto, video)

Pauzu po završetku prvenstva u klubu su iskoristili da se malo i kadrovski ojačaju, razgovaralo se sa nekim novim sponzorima, pa o nabavci nove sportske opreme kako rekoše na prozivci ljudi koji će se u budućnosti brinuti da ovaj klub i igrači imaju što bolje uslove za rad.

„Prvom treningu nije prisustvovalo više od sedam igrača koji su bili opravdano odsutni, početni deo priprema iskorstićemo za sticanje snage i kondicije, a onda sledi onaj drugi deo koji fudbaleri najviše vole kontrolne utakmice gde cemo uigrati našu ekipu“ –rekao nam je trener Adnan Nuradinović

Prilog pripremio:Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši