IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPLIT Napadnut zbog tetovaže cara Lazara…

Incident u kome je Aleksandra grupa od desetak Hrvata napala, šutirala i udarala, dogodio se na plaži Bačvice kod Splita dok je bez majice šetao sa drugaricom…

SPLIT:Region, Crna Hronika, Zanimljivosti, ponedeljak 30.06. 2018, 21: 39…SPLIT Napadnut zbog tetovaže cara Lazara…

Aleksandar Gundelj (27), mladić rodom iz Knina koji živi u Subotici, napadnut je fizički krajem nedelje u Splitu tek što je stigao na more, a kao razlog se navodio tetovaža na leđima, na kojoj su ćirilicom ispisane rıječi cara Lazara i pripadnost navijačkoj grupi Delije Knin…

Prema njegovim rıječima, Hrvati naoružani palicama na razvlačenje su ga opkolili i povikali: “Ovdje ste došli da provocirate“. Nasrnuli su na njega, a on je uspıo da im umakne.

Gundelj potvrđuje za jedan beogradski tabloid da je fizički napadnut i kaže da nije mogao da pretpostavi da bi moglo da mu se dogodi nešto slično, jer je već ljetovao u Hrvatskoj, mada sada prvi put u Splitu.

– To je bio prvi dan na moru. Inače sam prenoćio u Kninu i otišao u Split i onda se sve izdešavalo u nekih sat vremena dok smo bili na plaži. Sve je bilo na brzinu. Sledećeg dana uveče sam se vratio u Srbiju – kaže Aleksandar.

Čitaj još:   SPLIT, HAOS U SAOBRAĆAJU: Poplavljene kuće, nestala struja, vatrogascima pune ruke posla... (video)

Po napadu, on je otrčao u obližnji kafić, ali su ga iz njega izbacili jer su rekli da ne žele da budu dio njihove svađe. Zatim je Aleksandar utrčao u obližnju zgradu, a ubrzo je po pozivu jedne od stanarki stigla i policija. Rečeno mu je da napusti Split.

On kaže da su ga udarali “opremom” i šutirali po glavi i svuda po tijelu, ali i da povrede nisu vidljive, kao i da nije bio na ljekarskom pregledu.

– U skorije vrijeme sigurno neću ići u Hrvatsku na ljetovanje. U Knin svakako planiram da idem i od toga ne odustajem, ali što se tiče mora, za sada me sigurno neće vidjeti – zaključio je Gundelj…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši