IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTRAŽIVANJE: Treba li muškarac uvijek da plaća na prvom sastanku???

S jedne strane nam se uvek čini kao da je to zadatak muškarca odnosno da bi on trebao biti džentlmen i barem se ponuditi da plati, a s druge strane sve se manje žena sviđa da ih neko čašćava…

SARAJEVO: Evropa, Zabava, Zanimljivosti, ponedeljak 06.VIII. 2018, 22: 39…ISTRAŽIVANJE: Treba li muškarac uvijek da plaća na prvom sastanku???

U današnje vrijeme više se ne zna ko bi zapravo trebalo da plaća na prvom izlasku zbog današnjih rasprava o ženskoj ravnopravnosti, razlici u mjesečnim platama između muškaraca i žena, ali i muškim manirima.

Ta opšta konfuzija motivisala je kompaniju Badoo, koja broji 300 miliona korisnika na svojoj onlajn dejting platformi da istraži taj fenomen.

Istraživanje su sproveli na 2000 ženskih osoba u starosti od 18 do 30 godina, a većina žena je potvrdila da preferiraju same da podmire račun.

Čitaj još:   Prva senzacija u Rusiji: Šampioni idu kući, Južna Koreja eliminisala Njemačku

Čak 65 odsto žena izjavilo je da napuštaju zastarela pravila sastanka.

Njih 74 odsto prve se javljaju partneru na Badoo stranici, a psiholog i stručnjak za veze Kler Skot objasnila je da žene shvataju finansijski pritisak koji “hodanje” stavlja na muškarce…

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši