IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRPI VELIKE BOLOVE Rada Manojlović: Samo da ne bude ono najgore…

RADA MANOJLOVIĆ ODLAZI NA LIJEČENJE U INOSTRANSTVO, PORODICA JE PODRŽALA: Često trpi bolove, na njoj je veliki pritisak!!!

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Recepti , Zanimljivosti, subota 11.VIII. 2018, 21: 59…TRPI VELIKE BOLOVE Rada Manojlović: Samo da ne bude ono najgore…

Problem sa kičmom pjevačice Rade Manojlović se pogoršao, zbog čega će stručnjaci u Ženevi dati posljednji sud o operaciji.

Uz Radu je sve vrijeme njena porodica, a posebno sestra Marija koja skoro da živi sa njom.
“Marija ide sa njom na terapije, brine o Radi i često joj pomaže i prati je na nastupima da bi joj sve olakšala. Međutim, Rada često trpi bolove, kako ne bi plašila svoju porodicu, kao i Harisa koji se nekoliko puta tu zadesio kada joj je bilo loše. Otac joj već godinama govori da smanji tempo, jer će je to koštati zdravlja. I on i sestra Marija su protiv toga da se iscrpljuje i još više optereti kičmu. Ti savjeti su uzalud, jer Rada voli da pjeva i nastupa, misli da je mlada i da će sve izgurati. Kako ne stiže da trenira, kičma trpi veliki pritisak. Sada shvata da su sve bili u pravu, ali kasno je”, kaže izvor blizak Radinom ocu i dodaje:
“Rade je zabrinut i podržat će je u tome da ode u Švajcarsku i čuje mišljenje tamošnjih stručnjaka, ali i dalje smatra da mora da smanji tempo rada. Nedavno je bila 7 dana kod njega u Četerežu i bolovi su se smanjili.”
 
Njen otac se mnogo nervirao kada je pjevačica bila u depresiji o čemu je otvoreno pričala. Ona je priznala da je pila tablete za smirenje i da joj je bilo teško da se odvikne od njih.
 
“Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla”, izjavila je pjevačica.
Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši