TRPI VELIKE BOLOVE Rada Manojlović: Samo da ne bude ono najgore…

RADA MANOJLOVIĆ ODLAZI NA LIJEČENJE U INOSTRANSTVO, PORODICA JE PODRŽALA: Često trpi bolove, na njoj je veliki pritisak!!!


BEOGRAD: Regija, Putovanja, Recepti , Zanimljivosti, subota 11.VIII. 2018, 21: 59…TRPI VELIKE BOLOVE Rada Manojlović: Samo da ne bude ono najgore…

Problem sa kičmom pjevačice Rade Manojlović se pogoršao, zbog čega će stručnjaci u Ženevi dati posljednji sud o operaciji.

Uz Radu je sve vrijeme njena porodica, a posebno sestra Marija koja skoro da živi sa njom.
“Marija ide sa njom na terapije, brine o Radi i često joj pomaže i prati je na nastupima da bi joj sve olakšala. Međutim, Rada često trpi bolove, kako ne bi plašila svoju porodicu, kao i Harisa koji se nekoliko puta tu zadesio kada joj je bilo loše. Otac joj već godinama govori da smanji tempo, jer će je to koštati zdravlja. I on i sestra Marija su protiv toga da se iscrpljuje i još više optereti kičmu. Ti savjeti su uzalud, jer Rada voli da pjeva i nastupa, misli da je mlada i da će sve izgurati. Kako ne stiže da trenira, kičma trpi veliki pritisak. Sada shvata da su sve bili u pravu, ali kasno je”, kaže izvor blizak Radinom ocu i dodaje:
“Rade je zabrinut i podržat će je u tome da ode u Švajcarsku i čuje mišljenje tamošnjih stručnjaka, ali i dalje smatra da mora da smanji tempo rada. Nedavno je bila 7 dana kod njega u Četerežu i bolovi su se smanjili.”
 
Njen otac se mnogo nervirao kada je pjevačica bila u depresiji o čemu je otvoreno pričala. Ona je priznala da je pila tablete za smirenje i da joj je bilo teško da se odvikne od njih.
 
“Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla”, izjavila je pjevačica.
Čitaj još:   Dnevni horoskop za 26. januar 2019. godine

Komentariši