IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR Migranti pokušali da pregaze Drinu, pa ostali na “ničijoj zemlji”…

TREBA ZNATI DA Ovo je samo jedan u nizu pokušaja ilegalnog prelaska granice od strane migranata koji u poslednje vrijeme ne biraju način ni sredstvo da se domognu BiH, a potom i Evropske unije. Pri pokušajima prelaska ilegalni migranti su sve češće agresivni, rekao je za jedan bh. portal Mirel Imamović, komandir Jedinice granične policije Zvornik…

ZVORNIK: Regija, Vijesti,Crna Hronika, Zanimljivosti ponedeljak 13.VIII. 2018, 22: 29…HOROR Migranti pokušali da pregaze Drinu, pa ostali na “ničijoj zemlji”…

Grupa ilegalnih migranata se upustila u rizičan pokušaj prelaska rijeke Drine na području Zvornika s namjerom da iz Srbije stignu na teritoriju BiH. Međutim, u pokušaju su ih spriječili službenici Granične policije BiH i vodostaj koji je počeo da raste, zbog čega se migranti sada nalaze na rečnom otoku bez mogućnosti da se vrate u Srbiju ili da nastave put.

– Pokušali su da pređu pješke, a moja patrola je bila na mijestu odakle su uočili grupu. Zbog naše reakcije oni su stali na jednom otoku između BiH i Srbije i sada su na ’ničijoj zemlji‘, jer nije definisana tačna granica na rijeci Drini. Drina jeste granica, ali tačnu granicu niko ne može da zna. Oni se nalaze na malom otoku, jer je hidroelektrana pustila vodu koja nadolazi, i ilegalni migranti trenutno ne mogu ni napred ni nazad- rekao je Imamović koji kaže da Granična policija BiH s kolegama iz Srbije razmatra situaciju kako da ih vrate.

Čitaj još:   SVE NJIHOVE SREBRENICE...A što ćemo sa Crnom nam Gorom...

Kako prenosi državni TV kanal iz Beograda, migranti nisu životno ugroženi i situacija je pod strogom kontrolom…

http://iBalkan.net

Milutin CEROVIĆ: Srpski DESPOT i gaulajter u pohodu na Crnu Goru… (foto)

Zašto se trenutni srpski autokrata toliko ostrvio na Crnu Goru? Read more

VIC DANA Što se to šapće tokom seksa kod nas i oko nas? (foto)

Šta se dogodi kad se malo usporedi što govore žene Read more

Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

SRBIJU KAZNIO SVETI VASILIJE OSTROŠKI: Piksi, ne možeš da tražiš blagoslov od sveca po kojem su se tvoji preci pišali!!! (foto)

Više od 100 godina, srpski okupatori simbolički su  ''sahranjivali'', ponižavali, Read more

Čitaj još:   PROČITANO, PRVO PISMO VELIKOG ŠEFA: Evo kada i kako će se glasati VOĐA... (foto

Komentariši