IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SALCBURG Srbin upucan sa tri metka tokom trajanja utakmice…

Srbin je, kako je saopštila policija kasno sinoć pogođen iz tri metka u dr Hans Lehner parku u dijelu Salcburga koji se zove Šalmos…

SALCBURG: Svijet, Vijesti, Crna Hronika, Zanimljivost, srijrda 15.VIII. 2018, 20: 29… SALCBURG Srbin upucan sa tri metka tokom trajanja utakmice…

Jedan 35- gogodišnji državljanin Srbije teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Salcburgu.

Srbin (35), čiji identitet još nije poznat, teško je ranjen u pucnjavi u Salcburgu, koja se dogodila dok je Crvena zvezda u Slovačkoj igrala važnu utakmicu sa slovačkim Spartakom iz Trnave.

Pucnjava se dogodila u Parku dr Hans Lehner. Neimenovani Srbin upucan je sa tri metka. Jedna rana je prostrelna, a dva metka su mu ostala u tijelu. On je sada u bolnici, a policija se nada da će uskoro moći da ga ispita, kaže Irena Staufer iz policije Salcburga.

Policija je saopštila da ima trojicu osumnjičenih, da je jedan priveden pa pušten na slobodu, a dva su u bjekstvu. Istraga je u toku i uskoro se očekuju prvi rezultati.

Čitaj još:   NAKON ŠTO JE İZJAVİO DA JE KOSOVO NEZAVİSNA DRŽAVA, VUČIĆ UPOZORIO AMERIČKOG AMBASADORA

Za sada se ne zna da li je pucnjava povezana s jučerašnjom utakmicom, koja je za navijače Crvene zvezde bila veoma bitna. Crvena zvezda će baš u Salcburgu igrati za ulazak u Ligu šampiona.

U Salcburgu živi oko 15.000 Srba i mnogi su juče gledali utakmicu i bodrili srpski šampionski fudbalski tim.

http://iBalkan.net

SARAJEVO: Obilježena mubarek noć Lejletu- r-regaib- da čuvamo identitet i da bi bili poštovani, prvo moramo sačuvati svoje vrijednosti… (foto, video)

Da bismo bili poštovani moramo čuvati svoje vrijednosti, vrijednosti države Read more

Čitaj još:   HABERI IZ ALANIYE: Prijatelji i rodbina stradalog Samira, vijeruju da se okliznuo i pao... (foto)

Komentariši