SALCBURG Srbin upucan sa tri metka tokom trajanja utakmice…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Srbin je, kako je saopštila policija kasno sinoć pogođen iz tri metka u dr Hans Lehner parku u dijelu Salcburga koji se zove Šalmos…

SALCBURG: Svijet, Vijesti, Crna Hronika, Zanimljivost, srijrda 15.VIII. 2018, 20: 29… SALCBURG Srbin upucan sa tri metka tokom trajanja utakmice…

Jedan 35- gogodišnji državljanin Srbije teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Salcburgu.

Srbin (35), čiji identitet još nije poznat, teško je ranjen u pucnjavi u Salcburgu, koja se dogodila dok je Crvena zvezda u Slovačkoj igrala važnu utakmicu sa slovačkim Spartakom iz Trnave.

Pucnjava se dogodila u Parku dr Hans Lehner. Neimenovani Srbin upucan je sa tri metka. Jedna rana je prostrelna, a dva metka su mu ostala u tijelu. On je sada u bolnici, a policija se nada da će uskoro moći da ga ispita, kaže Irena Staufer iz policije Salcburga.

Čitaj još:   ON JE DODIKOV PLAČENIK, MIROSLAV LAZANSKI: "Postoji PLAN AMERIKE da se Republika Srpska svede na banjalučki kanton..."

Policija je saopštila da ima trojicu osumnjičenih, da je jedan priveden pa pušten na slobodu, a dva su u bjekstvu. Istraga je u toku i uskoro se očekuju prvi rezultati.

Za sada se ne zna da li je pucnjava povezana s jučerašnjom utakmicom, koja je za navijače Crvene zvezde bila veoma bitna. Crvena zvezda će baš u Salcburgu igrati za ulazak u Ligu šampiona.

U Salcburgu živi oko 15.000 Srba i mnogi su juče gledali utakmicu i bodrili srpski šampionski fudbalski tim.

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *