IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KK Novi Pazar sa velikim ambicijama stratuje u prvenstvu

Košarkaši Novog Pazar koji će ove godine prvi put u istoriji zaigrati u Kvalitetnoj ligi Srbiji sutra će se okupiti i početi sa treninzima. Kostur ekipe je poznat a narednih dana biće predstavljene novajlije, ali i još jedno pojačanje sa kojim se trenutno pregovara – rečeno je na konferenciji za medije čelnih ljudi ovog sportskog kolektiva.

Predsednik Novog Pazara Faris Agušević rekao je na konferenciji za medije da je cilj plasman u prve četiri ekipe u KLS i borba za ulazak u regionalnu ABA 2 ligu.

“I prošle godine sve što smo obećali ispunili smo. Nadam se da će tako biti i ove godine, a biće nam potrebna pomoć svih u gradu, sponzora i lokalne samouprave, građana i navijača koje pozivam da u što većem broju prate naše utakmice” – rekao je Agušević.

Predsednik KK Novog Pazara Faris Agušević

Potpredsednik Jaho Međedović podsetio je na veliki uspeh kluba u prethodnim sezonama i naveo da u ovoj koja predstoji očekuje dobre rezultate. “Imamo odličnog trenera Olivera Popovića, dobre igrače i nema razloga da ne očekujemo plasman u prve četiri ekipe KLS-a. Napravili smo kvalitetan tim, kako u upravi, tako i na terenu. Angažovali smo Olivera Popovića za trenera, sačuvali smo kostur tima i doveli nekoliko pojačanja i zato očekujemo zapažene rezultate – rekao je Međedović.

Čitaj još:   NIKŠIĆ, JE NA STAKLENIM NOGAMA: Lider SDP- a ima više razloga za brigu nego za slavlje...

Potpredsednik Jaho Međedović

Potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja Dejan Kulundžić najavio je dovodjenje još jednog igrača na poziciji 3, istakavši da je reč o “bombi” i da će se narednih dana znati ko dolazi u Novi Pazar.

Novi Pazar je u prelaznom roku angažovao dosadašnjeg plejmejkera Dinamika Marka Radonjića i krilnog centra iz SAD Dorijana Armstronga. Iako je bio najavljen, ugovor sa njegovim zemljakom Entoanom Lembom nije potpisan.

Potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja Dejan Kulundžić

” Doveli smo plejmejkera Dinamika Marka Radonjića i krilnog centra iz Sjedinjenih Američkih Država Dorijana Armstronga. Žao mi je što za klub nije potpisao Entoan Lemb, ali uskoro stiže još jedno zvučno ime” – rekao je Kulundžić.

Igrači i stručni štab će se okupiti sutra kada će biti održana prozivka i prvi trenin, a zbog zauzetosti dvorane Pendik , trenizi će se odvijati u osnovnoj školi Meša Selimović.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: ISTORIJSKA UTAKMICA- JUGOPLASTIKA...

Prilog pripremili: RTVNP i Senko Župljanin

http://www.iBalkan.net/

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši