IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KK Novi Pazar sa velikim ambicijama stratuje u prvenstvu

Košarkaši Novog Pazar koji će ove godine prvi put u istoriji zaigrati u Kvalitetnoj ligi Srbiji sutra će se okupiti i početi sa treninzima. Kostur ekipe je poznat a narednih dana biće predstavljene novajlije, ali i još jedno pojačanje sa kojim se trenutno pregovara – rečeno je na konferenciji za medije čelnih ljudi ovog sportskog kolektiva.

Predsednik Novog Pazara Faris Agušević rekao je na konferenciji za medije da je cilj plasman u prve četiri ekipe u KLS i borba za ulazak u regionalnu ABA 2 ligu.

“I prošle godine sve što smo obećali ispunili smo. Nadam se da će tako biti i ove godine, a biće nam potrebna pomoć svih u gradu, sponzora i lokalne samouprave, građana i navijača koje pozivam da u što većem broju prate naše utakmice” – rekao je Agušević.

Predsednik KK Novog Pazara Faris Agušević

Potpredsednik Jaho Međedović podsetio je na veliki uspeh kluba u prethodnim sezonama i naveo da u ovoj koja predstoji očekuje dobre rezultate. “Imamo odličnog trenera Olivera Popovića, dobre igrače i nema razloga da ne očekujemo plasman u prve četiri ekipe KLS-a. Napravili smo kvalitetan tim, kako u upravi, tako i na terenu. Angažovali smo Olivera Popovića za trenera, sačuvali smo kostur tima i doveli nekoliko pojačanja i zato očekujemo zapažene rezultate – rekao je Međedović.

Čitaj još:   DPS: Nastaviti zaustavljenu rekonstrukciju puteva u Pljevljima... (foto)

Potpredsednik Jaho Međedović

Potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja Dejan Kulundžić najavio je dovodjenje još jednog igrača na poziciji 3, istakavši da je reč o “bombi” i da će se narednih dana znati ko dolazi u Novi Pazar.

Novi Pazar je u prelaznom roku angažovao dosadašnjeg plejmejkera Dinamika Marka Radonjića i krilnog centra iz SAD Dorijana Armstronga. Iako je bio najavljen, ugovor sa njegovim zemljakom Entoanom Lembom nije potpisan.

Potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja Dejan Kulundžić

” Doveli smo plejmejkera Dinamika Marka Radonjića i krilnog centra iz Sjedinjenih Američkih Država Dorijana Armstronga. Žao mi je što za klub nije potpisao Entoan Lemb, ali uskoro stiže još jedno zvučno ime” – rekao je Kulundžić.

Igrači i stručni štab će se okupiti sutra kada će biti održana prozivka i prvi trenin, a zbog zauzetosti dvorane Pendik , trenizi će se odvijati u osnovnoj školi Meša Selimović.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: ISTORIJSKA UTAKMICA- JUGOPLASTIKA...

Prilog pripremili: RTVNP i Senko Župljanin

http://www.iBalkan.net/

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši