IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Muškarac naoružan nožem upao u restoran i počeo da kolje, ima mrtvih…

Ulice u jednom kvartu u belgijskom gradu Moresnet bile su zatvoreno nakon prijave da je napadač ušao u jedan restoran i nožem napao nekoliko gostiju, preneli su belgijski mediji…

MORESNET Svijet, Crna Hronika, Vijesti, Vijesti… srijeda, 22.VIII. 2018, 21: 48…Muškarac naoružan nožem upao u restoran i počeo da kolje, ima mrtvih…

Kako su naveli, jedan od gostiju je možda i preminuo, prenosi AP.

Dvije žene izbodene su na smrt u napadu nožem večeras u jednom restoranu u belgijskom gradu Moresnet, saopštili su zvaničnici.

Napad se dogodio kada je muškarac naoružan nožem upao u jedan restoran i izbo nekoliko gostiju, među kojima su bile i dvije žene koje su stradale, prenosi AP.

Gradonačelnik tog okruga Tjeri Vimer izjavio je da je došlo do tragedije, ali da nije teroristički čin, već da je “privatne prirode” i da nema opasnosti po naciju.

Čitaj još:   HIDAJET TURKOGLU RAZOČARAN: Euroliga donijela odluku u korist Talijana, javnost u Turskoj je nezadovoljna... (foto)

Kako je rekao, muškarac naoružan nožem ušao je u restoran i počeo da ubada vlasnicu i rođaku u sukobu koji je izgledao kao privatan, kao i da je na kraju napada i osumnjičeni stradao, ali nije objasnio na koji način.

Kako se navodi, ulice u Moresnetu, koji se graniči sa Liježom, bile su zatvorene nakon prijave da je napadač ušao u jedan restoran i nožem napao nekoliko gostiju…

http://iBalkan.net

NEVIĐEN HOROR: ODSJEKAO ŽENI NOS, JER JE HTJELA RAZVOD

Jedan muškarac iz Afganistana optužen je da je odsjekao ženi Read more

HOROR: Ubio se, pucao u sebe lovačkom puškom! (foto)

Tijelo bez znakova života je pronađeno na travnjaku ispod pasarele... Read more

Komentariši