IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LUDNICA Svijet je poludio za pohovanom lubenicom!!!

U prvi mah izgleda kao šunka ili pečenica prekrivena sosom od karamele. Kuhar Vilijam Horovic, vlasnik prvog restorana u Njujorku u kojem se prave ovakve lubenice, želio je da priprema lubenicu na isti način kao i meso. Pogledajte kako nastaje pohovana lubenica i kažite nam u komentarima da li vam se dopada???

NJUJORK Svijet, Recepti, Zanimljivosti, Vijesti… SUBOTA, 25.VIII. 2018, 23: 39… LUDNICA Svijet je poludio za pohovanom lubenicom!!!

Tokom ljeta, lubenica je jedna od najbitnijih voćki koji se na listi za kupovinu nalazi među prvima u vrhu, jer zahvaljujući velikoj količini vode i vlakana, idealno rashlađuje naš organizam, a da li biste se usudili i probali “pohovanu lubenicu”.

Možda ste se nekad zapitali da li će gutanje koštica lubenice loše uticati na vaš organizam. Ipak, ne brinite, unutar vas neće da izraste nikakva biljka, a špice bi stvarno valjalo pojesti…

Čitaj još:   HAMDIJA ABDIĆ TIGAR ŽESTOKO UZVRATIO: "Premijeru, ako je i od Vas, previše je, zna se ko sam ja i šta sam..." (foto)

Ako vam se svidi, zapamtite da recept možete praviti tokom cijele godine. Preko ljeta koštice osušite i sačuvajte, tako da u ovom zdravom napitku možete uživati i zimi, kada lubenica nema…

http://iBalkan.net

ŽELJKO Komšić: Da sam na Čovićevom mjestu ne bih prijetio krvlju… (foto, video)

Kandidat koalicije Demokratska fronta- Građanski savez za Predsjedništvo BiH i Read more

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

Komentariši