IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LUDNICA Svijet je poludio za pohovanom lubenicom!!!

U prvi mah izgleda kao šunka ili pečenica prekrivena sosom od karamele. Kuhar Vilijam Horovic, vlasnik prvog restorana u Njujorku u kojem se prave ovakve lubenice, želio je da priprema lubenicu na isti način kao i meso. Pogledajte kako nastaje pohovana lubenica i kažite nam u komentarima da li vam se dopada???

NJUJORK Svijet, Recepti, Zanimljivosti, Vijesti… SUBOTA, 25.VIII. 2018, 23: 39… LUDNICA Svijet je poludio za pohovanom lubenicom!!!

Tokom ljeta, lubenica je jedna od najbitnijih voćki koji se na listi za kupovinu nalazi među prvima u vrhu, jer zahvaljujući velikoj količini vode i vlakana, idealno rashlađuje naš organizam, a da li biste se usudili i probali “pohovanu lubenicu”.

Možda ste se nekad zapitali da li će gutanje koštica lubenice loše uticati na vaš organizam. Ipak, ne brinite, unutar vas neće da izraste nikakva biljka, a špice bi stvarno valjalo pojesti…

Čitaj još:   DRAMA: PIŠTOLJEM NA LJEKARA, DUGO ČEKAO NA PREGLED, Šokantan slučaj iz bh bolnice...

Ako vam se svidi, zapamtite da recept možete praviti tokom cijele godine. Preko ljeta koštice osušite i sačuvajte, tako da u ovom zdravom napitku možete uživati i zimi, kada lubenica nema…

http://iBalkan.net

PODGORICA: Još 30 dana za podnošenje kandidatura, koliko potpisa treba da učestvuje u izbornoj trci za predsjednika države… (foto, video)

Prijedlozi kandidatura za predsjednika države, zajedno sa potpisima, mogu se Read more

Čitaj još:   ZAGREB: Otvorena birališta, počeo drugi krug izbora za predsjednika u Hrvatskoj...
MILO Đukanović: Holokaust će zauvijek ostati na savjesti čovječanstva… (foto, video)

Predsjednik Crne Gore MILO Đukanović se pridružio kampanji "We remember" Read more

Komentariši