IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LUDNICA Svijet je poludio za pohovanom lubenicom!!!

U prvi mah izgleda kao šunka ili pečenica prekrivena sosom od karamele. Kuhar Vilijam Horovic, vlasnik prvog restorana u Njujorku u kojem se prave ovakve lubenice, želio je da priprema lubenicu na isti način kao i meso. Pogledajte kako nastaje pohovana lubenica i kažite nam u komentarima da li vam se dopada???

NJUJORK Svijet, Recepti, Zanimljivosti, Vijesti… SUBOTA, 25.VIII. 2018, 23: 39… LUDNICA Svijet je poludio za pohovanom lubenicom!!!

Tokom ljeta, lubenica je jedna od najbitnijih voćki koji se na listi za kupovinu nalazi među prvima u vrhu, jer zahvaljujući velikoj količini vode i vlakana, idealno rashlađuje naš organizam, a da li biste se usudili i probali “pohovanu lubenicu”.

Možda ste se nekad zapitali da li će gutanje koštica lubenice loše uticati na vaš organizam. Ipak, ne brinite, unutar vas neće da izraste nikakva biljka, a špice bi stvarno valjalo pojesti…

Čitaj još:   SIN MIRSADA KERIĆA koji je bio sa Šaulićem u automobilu: Moj otac je živ! Molimo se za njegov život

Ako vam se svidi, zapamtite da recept možete praviti tokom cijele godine. Preko ljeta koštice osušite i sačuvajte, tako da u ovom zdravom napitku možete uživati i zimi, kada lubenica nema…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši