HRVATSKA, VELIKA TRAGEDIJA: Supružnici izgubili život, dijete preživjelo uz teške povrede

Prema prvim informacijama, u 13.35 sati automobil hrvatskih registracija je iz za sada neutvrđenih razloga sletio s ceste, te su u njemu poginuli muškarac i žena…

ZAGREB: Hrvatske, Crna Hronika,Putovanja Zanimljivosti, Vijesti…utorak, 28.08.2018… 18. 59… HRVATSKA, VELIKA TRAGEDIJA: Supružnici izgubili život, dijete preživjelo uz teške povrede…

Dvije su osobe poginule, a jedna je ozlijeđena u utorak poslijepodne u slijetanju automobila s državne ceste D3 kod Vukove Gorice, doznaje se u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Kako piše KA portal, automobil Škoda je sletio s ceste u desni usjek pa su uz Hitnu službu morali intervenirati i vatrogasci te pomoći u izvlačenju tijela i preživjele osobe.

Radio Mrežnica neslužbeno doznaje da su poginuli supružnici iz Vrbovskog, s kojima se u automobilu vozila kći koja je ozlijeđena. Navodno su išli u Karlovac po drugo dijete koje se vratilo s mora.

Čitaj još:   KRVAVI CRNI PETAK BiH: ZA 24 sata u 5 nesreća, smrtno stradalo 6 lica...

Na mjestu nesreće vidljiv je trag kočenja dug sedam metara. Nesreća je bila na ravnom dijelu ceste, u smjeru Jarčeg Polja. Policija još utvrđuje identitet stradalih, a jedino se zna da su hrvatski državljani.

Promet se na toj dionice ceste odvija jednom saobraćajnom trakom, a u toku je  je policijski uviđaj.

http://iBalkan.netKomentariši