IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

New York: Na desetine hiljada pčela napale grad…

DANAS JE Njujorška policija u utorak je zagradila deo ulice u centru Menhetna, nakon što je roj pčela napao tezgu sa hot-dogom, saopštio je na svom nalogu na Tviteru načelnik policije grada Džejms O'Nil…

New York: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 29.08.2018… 14. 59… New York: Na desetine hiljada pčela napale grad…

Policija morala blokirati ulicu jer je roj od 40.000 pčela “napao” štand s hot dogom…

Nekoliko njih je, odjeveno u zaštitna odjela uz pomoć posebnog uređaja nalik usisavaču u roku od sat vremena ‘posaugalo’ cijeli roj. U posebnom kontejneru 40.000 pčela je transportirano u novi dom na Long Islandu

Policija je u utorak u rano poslijepodne bila prisiljena blokirati dio 43. ulice i Broadwaya nakon dojave da je suncobran nad jednim štandom za prodaju hot doga preplavio golem roj pčela.

Vjeruje se da je oko 40.000 pčela doletjelo ondje iz košnica na vrhu jednog od manhattanskih krovova zbog velike vrućine.

Čitaj još:   BRAVO ZA ZEMLJE KOJE SU NA PRAVOJ STRANI: BiH glasala za Rezoluciju UN- a kojom se osuđuje ruska agresija, evo ko je bio protiv... (foto, video)

Nesvakidašnji prizor privukao je brojne prolaznike i turiste koji su se blizu Times Squarea zatekli u utorak u vrijeme ručka.

Poseban odjel njujorških policajaca zadužen za pčele brzo je stigao na mjesto događaja.

Nekoliko njih je, odjeveno u zaštitna odjela uz pomoć posebnog uređaja nalik usisavaču u roku od sat vremena ‘posaugalo’ cijeli roj. U posebnom kontejneru 40.000 pčela je transportirano u novi dom na Long Islandu.

Tokom incidenta nitko nije ozlijeđen, kazala je glasnogovornica njujorške policije Sophia Mason, uz smijeh dodavši da su pčele »jednostavno u vrijeme ručka sletjele na jedan hot dog«.

 

http://iBalkan.net

NEW YORK: Guverner se testirao na koronavirus pred kamerama… (foto i video)

Guverner Njujorka Endru Kuomo testirao se na kovid-19 na redovnoj Read more

Komentariši