New York: Na desetine hiljada pčela napale grad…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DANAS JE Njujorška policija u utorak je zagradila deo ulice u centru Menhetna, nakon što je roj pčela napao tezgu sa hot-dogom, saopštio je na svom nalogu na Tviteru načelnik policije grada Džejms O'Nil…

New York: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 29.08.2018… 14. 59… New York: Na desetine hiljada pčela napale grad…

Policija morala blokirati ulicu jer je roj od 40.000 pčela “napao” štand s hot dogom…

Nekoliko njih je, odjeveno u zaštitna odjela uz pomoć posebnog uređaja nalik usisavaču u roku od sat vremena ‘posaugalo’ cijeli roj. U posebnom kontejneru 40.000 pčela je transportirano u novi dom na Long Islandu

Policija je u utorak u rano poslijepodne bila prisiljena blokirati dio 43. ulice i Broadwaya nakon dojave da je suncobran nad jednim štandom za prodaju hot doga preplavio golem roj pčela.

Čitaj još:   DJEVOJČICA GLEDALA, KAKO OČUH JOJ UBIJA MAJKU: SRELA GA U SUDNICI I POČELA DA VRIŠTI!!!

Vjeruje se da je oko 40.000 pčela doletjelo ondje iz košnica na vrhu jednog od manhattanskih krovova zbog velike vrućine.

Nesvakidašnji prizor privukao je brojne prolaznike i turiste koji su se blizu Times Squarea zatekli u utorak u vrijeme ručka.

Poseban odjel njujorških policajaca zadužen za pčele brzo je stigao na mjesto događaja.

Nekoliko njih je, odjeveno u zaštitna odjela uz pomoć posebnog uređaja nalik usisavaču u roku od sat vremena ‘posaugalo’ cijeli roj. U posebnom kontejneru 40.000 pčela je transportirano u novi dom na Long Islandu.

Tokom incidenta nitko nije ozlijeđen, kazala je glasnogovornica njujorške policije Sophia Mason, uz smijeh dodavši da su pčele »jednostavno u vrijeme ručka sletjele na jedan hot dog«.

Čitaj još:   Erdogan: Vijeće sigurnosti nijemi posmatrač zločina u Siriji, baš kao što je bilo i u Bosni

 

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *