IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OD DANAS, OSJETNO ZAHLAĐENJE, OBILNI PLJUSKOVI, GRMLJAVINA…

U nedjelju u sjevernim i sjeverozapadnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku zemlje pretežno sunčano, uz umjeren porast naoblake tokom dana. Kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju poslijepodne i u večernjim satima u većem dijelu naše zemlje. Jutarnje temperature od 13 do 24, a dnevne od 21 do 33 °C…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…subota, 31.08.2018… 06. 59…OD DANAS, OSJETNO ZAHLAĐENJE, OBILNI PLJUSKOVI, GRMLJAVINA…

Poslijepodne u centralnim područjima moguć je kratkotrajni pljusak i grmljavina. Krajem dana ponegdje i u zapadnim i sjeverozapadnim područjima kiša i grmljavina. Jutarnje temperature od 13 do 22, a najviša dnevna jugu do 35 stupnjeva Celzijusa.

U subotu umjereno od pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine se očekuju poslijepodne i krajem dana. Jutarnje temperature od 13 do 22, a najviša dnevna do 31 stupanj Celzijusa.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu i jugoistoku padavine samo ponegdje. Jutarnje temperature od 13 do 21, a najviša dnevna do 28 stupnjeva Celzijusa.

Čitaj još:   Mrtav pijan, izazvao dvije saobraćajne nesreće: Izmjerena mu REKORDNA količina alkohola u krvi... (foto)

U ponedjeljak umejreno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom u većini područja. Jutarnje temperature od 12 do 18, a dnevne od 24 do 31 °C.

U utorak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Lokalni pljusak je moguć na sjeveru Hercegovini tokom poslijepodneva. Jutarnje temperature od 12 do 18, a dnevne od 23 do 30 °C.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VRIJEME: Do početka vikenda padavine, kiša, pljuskovi i grmljavina…

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz umjerenu Read more

Komentariši