BiH

KARTE NA STOLU, PACOLI DEMANTOVO DODIKA: “Poznajemo se još od 2002.godine, bio si mi domaćin u Banjoj Luci”!!!

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je tvrdnje ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnatka da se u Banjoj Luci sastajao sa ministrom spoljnih poslova Kosova Bedžetom Pacolijem, ističući da je to notorna laž i da on tog čovjeka nikada nije sreo…

PRIŠTINA, BANJA LUKA: BiH, Regija, Zanimljivosti, Vijesti…utorak, 04.09.2018… 16.52…KARTE NA STOLU, PACOLI DEMANTOVO DODIKA: “Poznajemo se još od 2002.godine, bio si mi domaćin u Banjoj Luci”!!!

“Nikada u životu tog čovjeka nisam sreo bilo gdje. Sve je to notorna laž, svojstvena Crnatku i njegovoj povrijeđenoj sujeti koja ne može da podnese da je uhvaćen u laži”, rekao je Dodik.

No, Pacoli je potvdio Crnatkove riječi. U izjavi za jedan bh portal Pacoli je, između ostalog, rekao da Dodika zna jako dugo.

“Mislim da je to bilo 2002. godine. Dodik me pozvao u Banjaluku. Tada sam bio na jednom poslovnom sastanku u Sarajevu i on je zamolio da dođem do njega. Prihvatio sam. Dogovorili smo termin i on me čekao na aerodromu u Banjaluci”, rekao je Paccoli i nastavio:

“Nažalost, sastanci u Sarajevu su bili vrlo dinamični pa sam zakasnio. Ipak, Dodik me strpljivo čekao malo duže, zbog čega sam mu se izvinio.

Sjećam se da smo imali odličan sastanak. On je želio da tada investiram u Rafineriju nafte u Bosanskom Brodu. Meni se prijedlog učinio zanimljivim i bio sam voljan uložiti. Na kraju, to se ipak nije desilo.”

On je dodao da razumije zbog čega se Dodik sada “ne sjeća” tog događaja.

Zbog Dodikovih opstrukcija, doveden je u pitanje sastanak SEECP- a jer je još nekoliko šefova evropskih diplomatija, među kojima i Albanije, Hrvatske i Slovenije, najavilo mogućnost nedolaska u Banju Luku.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Recent Posts

“ON PROVOCIRA, IZAZIVA BIJES I GRIZE GDJE STIGNE”: Dragan Bursać o MILORADU Dodiku i nacionalističkim ispadima… (foto)

"Svaki put kada napravi jedan ultranacionalistički performans, sve je manje Bosne i Hercegovine, a sve…

16 minuta ago

SNIMAK HAOSA U SKUPŠTINI SRBIJE: Predsjednica Narodne skupštine Ana Brnabić  u centru pažnje… (foto, video)

Predsjednica Narodne skupštine Ana Brnabić izrekla je dvije opomene i mjeru udaljenja sa sjednice zastupnicima.…

42 minute ago

TUŽAN DAN: U 33 godini života na ahiret preselila EDITA Krijezi u Austriji, ukop i Dženaza će se obaviti na Mezarju TRNOVI… (foto)

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je dana 29.04.2024.…

8 sati ago

JELENA Marković: RAJO Mandić manipuliše i radi protiv srpskog naroda, jer vidi da ga ni oni više neće… (foto)

Šta radi četnički vojvoda Andrija Mandić premijeru Milojku Spajiću i Pokretu Evropa sad sa samo 13 procenata glasačkog tijela!?…

8 sati ago

This website uses cookies.