MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA: Policija na nogama, ubistvo “žestokog momka”…

Damir Ostojić Šijan (42) je ubijen, a njegova supruga Sandra Jošić (40) je ranjena sinoć, nešto prije ponoći, nedaleko od kuće u kojoj su u Banjaluci živjeli…

BANJA LUKA: BiH,Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti…četvrtak, 06.09.2018… 12.09… MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA: Policija na nogama, ubistvo “žestokog momka”…

Ostojić je policiji poznat od ranije i to po obračunu iz novembra 2011. godine, kada je bio osumnjičen za pokušaj ubistva Stojana Kneževića i Jelenka Sjenice ispred restorana “Mig” u banjalučkom naselju Hisete/Kočićev vijenac.

Sjenica i Knežević su prvo napali i istukli Ostojića, nakon čega su bili izbačeni iz ‘Del Kapa’. Nekoliko trenutaka kasnije, Ostojić je pronašao Sjenicu i Kneževića u lokalu ‘Mig’ u naselju Kočićev vijenac i prema njima ispalio više hitaca što je ovaj slučaj i okarakterisalo kao pokušaj ubistva.

Čitaj još:   Istanbul: Pojačane mjere sigurnosti za 1. Maj...

Ostojić je ubijen dok je prilazio svojoj kući, a automobil je još bio u pokretu. Taj dio grada odmah je blokiran, dok su na mjesto događaja izašli policija i dežurni okružni tužilac koji su obavljali uviđaj.

Ubica je, navodno, čekao sakriven iza drveta i kada je Ostojićev automobil usporio, sasuo je u njega više rafala.

Mještani ovog dijela grada su potvrdili da su čuli rafalnu paljbu i škripu kočnica, a ubrzo i zavijanje sirena.

Ubijeni Ostojić je i ranije dovođen u vezu sa nekim krivičnim djelima u Banjoj Luci i dobro je poznat istražnim organima u RS- u.


http://iBalkan.net


Komentariši