VUČIĆ NA KOSOVU HOĆE DA PONOVI INCIDENT U POTOČARIMA?: Majstor haosa u dogovoru, sprema PAKLENI PLAN!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra na Kosovu. Danas započinje dvodnevni boravak na Kosovu obilaskom brane Gazivode i Zubinog Potoka. Priština je inače prvo zabranila posjetu Gazivodama, ali je, po njihovom priznanju, na kraju dala dozvolu, a nakon pritisaka iz EU i SAD…

MITROVICA, BEOGRAD: Kosovo, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 08.09.2018… 11.39…VUČIĆ NA KOSOVU HOĆE DA PONOVI INCIDENT U POTOČARIMA?: Majstor haosa u dogovoru, sprema PAKLENI PLAN!

Vučićeva posjeta je bila praćenja tenzijama već danima, s obzirom na činjenicu da je mu je zvanična Priština zabranila obilazak hidroelektrane Gazivode, a kako su rekli srpski zvaničnici, bio mu je zabranjen i odlazak na još dvije lokacije u Zubinom Potoku.

Zbog prijetnji da će mu povući dozvolu za ulazak na Kosovo i da će ga uhapsiti, u slučaju da se o to ogluši, Vučić je razmišljao i o otkazivanju posjete.

Čitaj još:   PAZARAC UHAPŠEN ZBOG ŠVERCA- POKUŠAO DA POBJEGNE POLICIJI!!!

Ipak, sinoć je saopštio da će danas i sutra biti na Kosovu. Vučić je istakao da mu nije bila namjera da huška ljude na Kosovu, već da zagovara mir i da se bori za rješenje problema:

– Niko od nas nije planirao da ostavi Albance bez vode, želeli smo po tom pitanju da se dogovaramo. Mi želimo da imamo i uspostavimo mnogo više poverenja između Srba i Albanaca, ali to je proces koji bi bilo katastrofalno da bude zaustavljen. Nisu više ni Albanci u takvom naponu snage, a mi svakoga dana gubimo značajni deo našeg stanovništva. Moramo demografski da oporavimo naciju. Sad kad smo oporavili ekonomiju, i ako tako bude u narednih 10 godina, uspeli bismo da zaustavimo negativne demografske trendove i mogli bismo da uvećavamo naciju – naveo je Vučić.

Čitaj još:   TRAMP 8. MARTA OTKAČIO MELANIJU: Uletio u Bijelu kuću, ona ostala u ČUDU...

Nakon informacija da je Vučiću zabranjeno da posjeti Gazivode, kosovski ministar spoljnih poslova Bedežt Pacoli to je potvrdio, smatrajući da je njegov zahtjev da se tamo pojavi “provokacija”.

– Šta će on tamo- rekao je Pacoli…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši