VUČIĆ NA KOSOVU HOĆE DA PONOVI INCIDENT U POTOČARIMA?: Majstor haosa u dogovoru, sprema PAKLENI PLAN!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra na Kosovu. Danas započinje dvodnevni boravak na Kosovu obilaskom brane Gazivode i Zubinog Potoka. Priština je inače prvo zabranila posjetu Gazivodama, ali je, po njihovom priznanju, na kraju dala dozvolu, a nakon pritisaka iz EU i SAD…

MITROVICA, BEOGRAD: Kosovo, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 08.09.2018… 11.39…VUČIĆ NA KOSOVU HOĆE DA PONOVI INCIDENT U POTOČARIMA?: Majstor haosa u dogovoru, sprema PAKLENI PLAN!

Vučićeva posjeta je bila praćenja tenzijama već danima, s obzirom na činjenicu da je mu je zvanična Priština zabranila obilazak hidroelektrane Gazivode, a kako su rekli srpski zvaničnici, bio mu je zabranjen i odlazak na još dvije lokacije u Zubinom Potoku.

Zbog prijetnji da će mu povući dozvolu za ulazak na Kosovo i da će ga uhapsiti, u slučaju da se o to ogluši, Vučić je razmišljao i o otkazivanju posjete.

Čitaj još:   MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA: Policija na nogama, ubistvo "žestokog momka"...

Ipak, sinoć je saopštio da će danas i sutra biti na Kosovu. Vučić je istakao da mu nije bila namjera da huška ljude na Kosovu, već da zagovara mir i da se bori za rješenje problema:

– Niko od nas nije planirao da ostavi Albance bez vode, želeli smo po tom pitanju da se dogovaramo. Mi želimo da imamo i uspostavimo mnogo više poverenja između Srba i Albanaca, ali to je proces koji bi bilo katastrofalno da bude zaustavljen. Nisu više ni Albanci u takvom naponu snage, a mi svakoga dana gubimo značajni deo našeg stanovništva. Moramo demografski da oporavimo naciju. Sad kad smo oporavili ekonomiju, i ako tako bude u narednih 10 godina, uspeli bismo da zaustavimo negativne demografske trendove i mogli bismo da uvećavamo naciju – naveo je Vučić.

Čitaj još:   ŠOK, PA OBRT: Javila se pjevačica za koju su tvrdili DA JE UBIJENA... (foto)

Nakon informacija da je Vučiću zabranjeno da posjeti Gazivode, kosovski ministar spoljnih poslova Bedežt Pacoli to je potvrdio, smatrajući da je njegov zahtjev da se tamo pojavi “provokacija”.

– Šta će on tamo- rekao je Pacoli…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši