IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SIROTI TRAMP OHLADIO TEHERAN: Predsjednik Rohani je divan čovjek, ali ne planiram da se sastanem s njim!!!

Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da “uprkos zahtjevima” nema planove da se sastane sa predsjednikom Irana Hasanom Rohanijem…

NEW YORK: Svijet, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti,  Vijesti… SIROTI TRAMP OHLADIO TEHERAN: Predsjednik Rohani je divan čovjek, ali ne planiram da se sastanem s njim!!!

Donald Tramp je, međutim, signalizirao da je otvoren za eventualni susret u budućnosti…

“Uprkos zahtjevima, nemam planove da se sastanem sa iranskim predsjednikom Hasanom Rohanijem. Možda nekada u budućnosti. Siguran sam da je on apsolutno divan čovjek!”, napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.

Iran se i dalje pridržava odredbi nuklearnog sporazuma postignutog s velikim silama 2015. godine i poslije povlačenja SAD, tvrdi IAEA.

U poverljivom izvještaju te Međunarodne organizacije za atomsku energiju distribuiranom zemljama članicama u koji je AP imao uvid, IAEA je navela da je Iran ostao u okviru ključnih ograničenja navedenih u sporazumu nazvanom Zajednički sveobuhvatni akcioni plan ( ili JCPOA, po engleskoj skraćenici ).

Čitaj još:   ZADNJA MIS JUGOSLAVIJE: Živi u Emiratima i ima troje djece, druži se sa svjetskim facama... (foto)

Ovaj zaključak donet je u trenutku kada drugi potpisnici historijskog sporazuma iz 2015. godine – Nhemačka, Velika Britanija, Francuska, Rusija i Kina- nastavljaju napore da spasu sporazum od kada je američki predsjednik Donald Tramp odlučio da u maju jednostrano povuče SAD iz njega…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši