SIROTI TRAMP OHLADIO TEHERAN: Predsjednik Rohani je divan čovjek, ali ne planiram da se sastanem s njim!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da “uprkos zahtjevima” nema planove da se sastane sa predsjednikom Irana Hasanom Rohanijem…

NEW YORK: Svijet, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti,  Vijesti… SIROTI TRAMP OHLADIO TEHERAN: Predsjednik Rohani je divan čovjek, ali ne planiram da se sastanem s njim!!!

Donald Tramp je, međutim, signalizirao da je otvoren za eventualni susret u budućnosti…

“Uprkos zahtjevima, nemam planove da se sastanem sa iranskim predsjednikom Hasanom Rohanijem. Možda nekada u budućnosti. Siguran sam da je on apsolutno divan čovjek!”, napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.

U poverljivom izvještaju te Međunarodne organizacije za atomsku energiju distribuiranom zemljama članicama u koji je AP imao uvid, IAEA je navela da je Iran ostao u okviru ključnih ograničenja navedenih u sporazumu nazvanom Zajednički sveobuhvatni akcioni plan ( ili JCPOA, po engleskoj skraćenici ).

Ovaj zaključak donet je u trenutku kada drugi potpisnici historijskog sporazuma iz 2015. godine – Nhemačka, Velika Britanija, Francuska, Rusija i Kina- nastavljaju napore da spasu sporazum od kada je američki predsjednik Donald Tramp odlučio da u maju jednostrano povuče SAD iz njega…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši