Vrijeme u oktobru će nas iznenaditi: Spremite se, ne dozvolite da vas prevari…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

LJETO SE NE PREDAJE, HERCEGOVINA NA PLUS 27, ALI STIŽE DRASTIČNA PROMJENA…: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivostia,Vijesti… ponedeljak, 01.10.2018… 08: 59… Vrijeme u oktobru će nas poprilično iznenaditi: Spremite se, ne dozvolite da vas prevari…

MOŽDA Kalendarski jeste, ali ako ste mislili da je i po subjektivnom osjećaju jesen zagazila duboko u naše krajeve, prevarili ste se. Hladno vrijeme neće potrajati još dugo, pa je u oktobru pred nama mini miholjsko ljeto. Moguće su temperature do čak 25 stepeni C.

Sva je prilika da ćemo u lijepom vremenu uživati i u 10. mijesecu…

Postalo je uobičajeno da u oktobru imamo niz toplih i sunčanih dana, bez padavina, te ih možemo očekivati i ove godine.

Već prvog dana oktobra biće toplije za čak sedam stepeni C nego poslednjih dana septembra. Temperature će se kretati iznad 20 stepeni, dok će u subotu temperatura na Celzijusovoj skali dostići 25. podeljak celzijusa.

Čitaj još:   SARAJEVO Jutros nastupila izborna šutnja: Zabranjeno javno predstavljanje...

U drugoj nedelji oktobra takođe će biti sunčano i toplije nego na kraju septembra, sa temperaturama od oko 20 stepeni Celzijusa.

U nedelju 14.10. temperatura će biti u naglom padu, najviša dnevna će se kretati oko 14 stepeni, a potom će se od ponedeljka ponovo popeti na oko 20 C.

Prvo naoblačenje u oktobru čeka nas tek 18. u mjesecu, a kiša uz pad temperature počeće dan kasnije.

Poslednjih pet dana 10. mijeseca biće sunčano i promjenljivo oblačno vrijeme, ali temperature više neće kročiti iznad 20 stepeni C.

Sunčano vijreme sa temperaturama od oko 15 stepeni C zadržaće se do 10. novembra, a onda slijedi kišni period koji će trajati skoro dvije nedelje.

Čitaj još:   BRANKA SOVRLIĆ, O OTMICI MUŽA, OTET ZA VRIJEME RATA: Dala sam, ogromne pare da mi ga VRATE...

Očekuje se da prve pahulje tek na kraju novembra, ali se neće dugo zadržati.

Za one koji ne vole “bijeli pokrivač” – dobre vijesti! Intenzivnog snega u nizijskim krajevima neće biti bar do kraja godine…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši