BEOGRAD Vrištanje odjekivalo halom, gosti u panici biježali nakon upada BIJESNIH HULIGANA!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U trenutku kada su napadači upali, klub čiji je kapacitet 150 do 200 osoba, bio je pun, a kako navode očevici pojedini gosti kluba su se sakrili pod stolove…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,Zanimljivosti, Vijesti… nedelja, 07.10.2018… 11: 59… BEOGRAD Vrištanje odjekivalo halom, gosti u panici biježali nakon upada BIJESNIH HULIGANA!

HAOS U POZNATOM BEOGRADSKOM KLUBU: Grupa mladića uletjela sa bejzbolkama, pa pretukla obezbjeđenje i demolirala lokal! Gosti se krili pod stolovima!

U jednom od klubova u Karađorđevoj ulici došlo je do tuče, kada je grupa od 10 do 15 muškaraca uletjela je unutra sa palicama i pretukla radnike obezbjeđenja, demolirala lokal, a  navodno su povređeni i neki gosti.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak iz kluba na kojem se čuju uspaničeni gosti, koji pokušavaju da dođu sebi! Čuje se čak da traže i prijatelje sa kojima su došli. 

Kako su rekli, policija istražuje incident. Navodno, grupa od 10 do 15 muškaraca uletkela je u klub sa palicama i pretukla radnike obezbkeđenja, demolirala lokal, a stradali su i neki gosti. Prema riječima očevidaca, neki od napadača su bili maskirani, a pojedini gosti kluba su se sklonili pod stolove.

Čitaj još:   SARAJEVO: Godišnjica masakra kod Gradske tržnice...

“Sve se odigralo munjevito, uletkeli su, napravili haos za dva minuta i pobkegli”, rekao je jedan od svkedoka.

Iz MUP- a su naveli da istražuju incident, a prema rečima očevidaca neki od momaka koji su upali su bili maskirani.

 http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši