IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD Vrištanje odjekivalo halom, gosti u panici biježali nakon upada BIJESNIH HULIGANA!

U trenutku kada su napadači upali, klub čiji je kapacitet 150 do 200 osoba, bio je pun, a kako navode očevici pojedini gosti kluba su se sakrili pod stolove…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,Zanimljivosti, Vijesti… nedelja, 07.10.2018… 11: 59… BEOGRAD Vrištanje odjekivalo halom, gosti u panici biježali nakon upada BIJESNIH HULIGANA!

HAOS U POZNATOM BEOGRADSKOM KLUBU: Grupa mladića uletjela sa bejzbolkama, pa pretukla obezbjeđenje i demolirala lokal! Gosti se krili pod stolovima!

U jednom od klubova u Karađorđevoj ulici došlo je do tuče, kada je grupa od 10 do 15 muškaraca uletjela je unutra sa palicama i pretukla radnike obezbjeđenja, demolirala lokal, a  navodno su povređeni i neki gosti.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak iz kluba na kojem se čuju uspaničeni gosti, koji pokušavaju da dođu sebi! Čuje se čak da traže i prijatelje sa kojima su došli. 

Kako su rekli, policija istražuje incident. Navodno, grupa od 10 do 15 muškaraca uletkela je u klub sa palicama i pretukla radnike obezbkeđenja, demolirala lokal, a stradali su i neki gosti. Prema riječima očevidaca, neki od napadača su bili maskirani, a pojedini gosti kluba su se sklonili pod stolove.

Čitaj još:   NEMA OVO, NEMA ONO! IDE KAO LUDA! Snimak Fiće kako "gazi" 140 na sat pokupio simpatije, mnogo bolji auto ga prati u stopu, ali FIĆA KIDA... (foto, video)

“Sve se odigralo munjevito, uletkeli su, napravili haos za dva minuta i pobkegli”, rekao je jedan od svkedoka.

Iz MUP- a su naveli da istražuju incident, a prema rečima očevidaca neki od momaka koji su upali su bili maskirani.

 http://iBalkan.net

BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more

Komentariši