STRAVA, MAGLA DOVELA DO KATASTROFE: VATROGASCI POKUŠAVAJU DA IZVUKU ZAROBLJENE LJUDE!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Na auto- putu jeziv prizor, zgužvani automobili, prikolice na vozilima, između 20- 30 automobila uništeno…

JAGODINA:Srbija,Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…utorak, 09.10.2018… 10: 09…STRAVA, MAGLA DOVELA DO KATASTROFE: VATROGASCI POKUŠAVAJU DA IZVUKU ZAROBLJENE LJUDE!

Sedam osoba je poginulo, a 27 je povređeno u lančanim sudarima u oba smera na auto- putu Beograd- Niš, između Ćuprije i Jagodine kod Mijatovca..

Saobraćaj u oba smijera je zaustavljen. Uzrok nesreće je gusta magla… dogodila su se dva lančana sudara u kojem je najmanje 7 osoba poginulo, potvrđeno je iz MUP.

Prema prvim informacijama, 27 osoba je povređeno, a na terenu su vatrogasci, brojne ekipe Hitne pomoći i patrole saobraćajne policije koji pokušavaju da izvuku zarobljene putnike u kabinama.

Čitaj još:   STRAVA: Muškarca izvlačili vatrogasci, stradao nedugo nakon sudara...

Ljudi su zarobljeni u svojim vozilima i vatrogasci- spasioci pokušavaju da ih izvuku.

Jedan od očevidaca kaže da je bilo nepregledno, vidljivost je bila jedva 10- 15 metara, dok u jednom trenutku nije čuo vriske. Kako kaže, u automobili pored sebe video je mrtvu ženu sa djecom u kolima.

Na ovoj deonici je saobraćaj obustavljen i vozila se preusmeravaju od Ćuprije i Jagodine, a druga saobraćajna nesreća, na suprotnoj strani auto- puta, dogodila se na udaljenosti od tek 200 metara.

Osobe koje su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći smeštene su u bolnicama u Jagodini i Ćupriji…

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *