IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Srpskom patrijarhu Irineju, Crnogorci zabranili ili dozvoliti ulazak u državu???

Patrijarhu srpskom Irineju, koji bi sutra trebalo da posjeti Crnu Goru, neće ili će biti dozvoljen ulazak, rekao je jedan visoki zvaničnik crnogorske policije…

PODGORICA, BEOGRAD: Regija,Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…nedelja…14.10.2018… 15: 39…Srpskom patrijarhu Irineju, Crnogorci zabranili ili dozvoliti ulazak u državu???

Iz Mitropolije crnogorsko- primorske ranije je saopšteno da će patrijarh Irinej 15. oktobra boraviti u Crnoj Gori zajedno sa patrijarhom antiohijskim i cijelog Istoka Jovanom Desetim.

U Cetinjskom manastiru sutra u 11.00 časova trebalo bi da bude služena svečana doksologija, a predviđena je i posjeta Sabornom hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Nedavno su crnogorske “Vikend novine” objavile da je Crna Gora pripremila spisak nepoželjnih osoba iz Srbije, te da je na njemu i patrijarh srpski Irinej, kojem će, kako je navedeno, biti zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog “blaćenja zemlje”.

Čitaj još:   HIT! RESTORAN ''RAZVOD BRAKA'' MAMAC ZA GOSTE: Mnogi se plaše da uđu u njega...

Patrijarh Irinej izjavio je ranije da je Srbima u Crnoj Gori lošije nego što im je bilo u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj i pod osmanlijama.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović rekao je ranije da crnogorski zakoni moraju biti identično primjenjivani na sve, kao i na nepristojne goste, pa makar bili i crkveni velikodostojnici, ali da vijeruje da neće biti neophodno da se primenjuju administrativne mijere…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši