HABIB šampion UFC igra i košarku: LOPTA MOŽE DA PROĐE, IGRAČ NIKAKO… VIDEO

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Habib Nurmagomedov je poslije osvajanja titule šampiona u UFC kategoriji pokazao i svoje druge kvalitete na polju sporta… 

ALBAN (DAGESTAN): Sport, Svijet, Zanimljivosti, Vijesti… utorak, 23.10.2018… 08: 19… HABIB šampion UFC igra i košarku: LOPTA MOŽE DA PROĐE, IGRAČ NIKAKO… VIDEO

Osim borilačkih, Habib je sada svojoj publici i onima koji ga vole pokazao i košarkaške kvalitete na parketima basket dvorane.

U nekoliko intervjua veliki šampion iz Dagastana je izjavio kako ima nekoliko hobija, a jedanod njih je košarka. 

Ipak, po svemu pokazanom njemu će ovo ostati samo hobi pošto mu bilo koji sport nije nepoznat i da svemu poklanja pažnju da sve bude daleko više nego za amaterski nivo.

Čitaj još:   ''LUDI IRAC'' POSLIJE PORAZA OD HABIBA NEMA MIRA: Mekgregor napravio haos i uhapšen

Ali, dio igre na košarkaškim obrućima a koji ga krasi i u kome je veoma dobar je odbrana, ali veoma često i preko granica dozvoljenog.

Po komentarima koje smo mogli da nađemo na društvenim mrežama, njegov stil odbrane najviše podsjeća na igru kapitena Efes Anadolu tima BALBAY, DOGUS oz ISTANBULA. Ali, jedno je sigurno, nije daleko on ni od  BALBAY, DOGUS- a u svakom segentu ove igre.

Pratimo u stopu sva dešavanja oko samog Habib nastavi i predlog reportera iBALKAN.NET je da se bavim onim u čemu je najbolji, a košarka neka mu ostane samo hobi…

Neka Habib nastavi da se bavim onim u čemu je najbolji, a košarka neka mu ostane samo hobi. U OSTALOM vidjeli ste i  kako šampion UFC igra i košarku!!!

Čitaj još:   VIC DANA Čuo Perica da mu je brat veliki švaler...

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši