IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HABIB šampion UFC igra i košarku: LOPTA MOŽE DA PROĐE, IGRAČ NIKAKO… VIDEO

Habib Nurmagomedov je poslije osvajanja titule šampiona u UFC kategoriji pokazao i svoje druge kvalitete na polju sporta… 

ALBAN (DAGESTAN): Sport, Svijet, Zanimljivosti, Vijesti… utorak, 23.10.2018… 08: 19… HABIB šampion UFC igra i košarku: LOPTA MOŽE DA PROĐE, IGRAČ NIKAKO… VIDEO

Osim borilačkih, Habib je sada svojoj publici i onima koji ga vole pokazao i košarkaške kvalitete na parketima basket dvorane.

U nekoliko intervjua veliki šampion iz Dagastana je izjavio kako ima nekoliko hobija, a jedanod njih je košarka. 

Ipak, po svemu pokazanom njemu će ovo ostati samo hobi pošto mu bilo koji sport nije nepoznat i da svemu poklanja pažnju da sve bude daleko više nego za amaterski nivo.

Ali, dio igre na košarkaškim obrućima a koji ga krasi i u kome je veoma dobar je odbrana, ali veoma često i preko granica dozvoljenog.

Čitaj još:   HAMDIJA ABDIĆ TIGAR: U Banjoj Luci sam pio kafu 1998. godine, zašto ne bih šetao Prijedorom ove 2022. godine... (foto, video)

Po komentarima koje smo mogli da nađemo na društvenim mrežama, njegov stil odbrane najviše podsjeća na igru kapitena Efes Anadolu tima BALBAY, DOGUS oz ISTANBULA. Ali, jedno je sigurno, nije daleko on ni od  BALBAY, DOGUS- a u svakom segentu ove igre.

Pratimo u stopu sva dešavanja oko samog Habib nastavi i predlog reportera iBALKAN.NET je da se bavim onim u čemu je najbolji, a košarka neka mu ostane samo hobi…

Neka Habib nastavi da se bavim onim u čemu je najbolji, a košarka neka mu ostane samo hobi. U OSTALOM vidjeli ste i  kako šampion UFC igra i košarku!!!

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši