Crna Hronika

CRVENI ALARM: Sprema se olujno nevrijeme u Crnoj Gori, BiH i Hrvatskoj…

Federalni hidrometerološki zavod u BiH izdao je narandžasto a potom i crveno upozorenje zbog obilnijih padavina i jakih udara vjetra južnog smijera…

SARAJEVO:BiH, Crna Hronika,Putovanja, Vijesti, Zanimljivosti…nedelja, 28.10.2018… 11: 38… CRVENI ALARM: Sprema se olujno nevrijeme u Crnoj Gori, BiH i Hrvatskoj…

Zbog obilnih kiša i olujnog juga koji se u nedelju očekuje u većem dijelu Balkana, na snazi je crveni meteo alarm dok je za ostale dijelove regiona upaljen žuti alarm.

nedelja 28.10.2018.
Biometeorološke prilike će se pogoršavati, izraženije u drugom dijelu dana. Približavanje fronte, uz neuobičajeno toplo vrijeme i pojačan jugo, kod osjetljivih osoba će uzrokovati tegobe poput reumatskih bolova, razdražljivosti, glavobolje, nesanice. Hronični bolesnici trebali bi se suzdržati od pretjeranih aktivnosti. Opšta slika će biti lošija u Hercegovini i Krajini.
ponedjeljak 29.10.2018.
Opšta slika će biti loša u cijeloj zemlji. Jak jugo, nadprosječno toplo vrijeme i padavine, kod meteoropata i hroničnih bolesnika uzrokovaće izraženije tegobe. Moguće su reakcije na promjenu, poput reumatskih i bolova na mjestima ozljeda, malaksalosti, dekoncentracije, problemi sa snom. Poželjno je maksimalno reducirati aktivnosti, naročito rizične grupe stanovništva. 

Obilnije padavine očekuju se u Hercegovini i jugozapadnom dijelu Bosne. Jaki udari juga u većem dijelu zemlje, osim dijela sjevera i sjeveroistoka Bosne.

I u Crnoj Gori jutros se uglavnom saobraća po mokrim putevima, a duž klisura i usjeka mogući su sitni odroni, saopšteno je Auto- moto saveza. Zbog obilnih kiša i olujnog juga koji se u nedjelju očekuje u većem dijelu regiona, na snazi je crveni meteoalarm dok je za ostale dijelove Hrvatske upaljen žuti alarm.

Najgore će, prema prognozama, biti u Istri, gdje je danas jugo jačao te je u Labinu izmjeren udar juga od 96 kilometara na sat…

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Recent Posts

VIC DANA: MILE uposlen u vladi RS- a, vraća se kući sa zakašnjenjem, na vratima čeka ga žena STANA i pita, gdje su ti čovječe… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! PALE: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 29, 04. 2024…17: 42……

5 sati ago

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

5 sati ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

5 sati ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

6 sati ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

7 sati ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

7 sati ago

This website uses cookies.