BOSANSKA ODBJEGLA NEVJESTA: Posvađali se usred svadbe

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

CIJELI Gradačac u Bosni i Hercegovini od jučer priča o skandalu koji je nastao na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića iz Gradačca i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka. Mladenci su se prije ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mladenka se vratila u svoju djevojačku kuću u Odžak.

Nakon vijesti o braku koji je potrajao svega nekoliko sati zbog svađe oko novca, mladenka je medijima iznijela svoju stranu priče. Tvrdi da je ona žrtva te da nije imala nikakav doticaj s novcem.

Tako je vijest o svadbi  koja je naprasno prekinuta jer se par svega nekoliko sati od vjenčanja posvađao zbog novca, dobila je novu verziju.

Naime, svoju stranu priče za medije je ispričala mladenka.

Mladoženja i njegova porodica za Dnevni Avaz su ispričali da je za sve kriva mlada koja je tražila da sav novac od vjenčanih poklona pripadne njoj.

– Mlada je zahtijevala da sav novac pripadne njoj, jer je ona dijelila kafu. Mladoženja takav prijedlog nije prihvatio, jer je podigao kredit da sredi kuću uoči ženidbe, a osim toga, on je navodno platio i troškove veselja ispred mladine kuće u Odžaku, kao i svadbe u Gradačcu – izjavio je jedan od gostiju s mladoženjine strane.

No mladenka tvrdi upravo suprotno – da je ona žrtva i da će cijeli slučaj završiti na sudu.  Odbjegla mladenka za medije je izjavila da ju je porodica njenog muža lažno optužila i da ona nije kriva što je njihov brak završio prije nego što je uopće i počeo.

Čitaj još:   DANAS, Sunčano i toplo, u nedelju pljuskovi i grad...

– Istina počinje od toga da me je dotični (suprug) nagovorio da dignem kredit, za što imam dokaz i za koji mi je on žirant. Novac od kredita pripao je njemu. Tim je novcem uredio kat kuće, a mene iskoristio. Nisam žalila, jer sam planirala i i ja tu boraviti – prenosi Mondo.rs.

Kako kaže, svađa je počela dan prije svadbe.

– On mi je napisao da svojem ocu želi dati novac od svadbe kako bi on nekom vratio dug od 3.000 KM. On je zapravo htio zaraditi na svadbi. Njegovi su se od početka miješali u planiranje svega, pa tako i na taj dan. U subotu, 27. oktobra, nakon što sam svatovima podijelili kafu, otišli smo u auto da kuma ostavi novac. U tom trenutku otac mladoženje je došao da uzme taj novac. Ja sam se odmah vratila u restoran, a oni su ostali vani – priča mladenka.

Dodaje da je potom mladoženjin otac u alkoholiziranom stanju ušao u salu i počeo vrijeđati nju i njezinu majku.

– Pokupila sam se i izašla, a s parama nisam imala nikakvog dodira. Nisam otišla odmah, očekivala sam da će se mladoženja potruditi i vratiti. Imam svjedoke da nisam pokušala uzeti nikakve pare, nego da su oni sve izmislili kako bi mi se osvetili, jer sam otišla sa svadbe – priča ona.

Čitaj još:   KRAĐE KOJE SE NE PAMTE: Ukradeno zvono sa još jedne crkve u CG...

Istaknula je i da je on nju iskoristio i otkrila da joj sve što se dogodila dodatno teže pada jer je u drugom stanju.

– Završila sam u Hitnoj trudna, a mladoženja nije reagirao. Iskoristio je mene i dijete da dobije ono što je najviše htio, a to su pare. Moram jasno i glasno reći da da ne bih otišla sa svadbe da me njegov otac nije otjerao. Prokleti su za parama. Žao mi je što sam ih upoznala“, poručila je na kraju.
Elda Mujčin je istaknuta članica Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića u Odžaku i nalazila se na listi ove stranke za Posavski kanton.

izvor:agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši