NEŠTO NOVO U PAZARSKOJ STAROJ ČARŠIJI-ZABLISTAO ”KRISTAL”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Definitivno ovo će biti hit i mjesto po ukusu svih ljubiteljki mode. Novi Pazar, trgovački centar od pamtivjeka, od danas je bogatiji za još jedan prekrasan butik, prodavnicu, mjesto kupovine, kako god hoćete, ali prije svega mjesto gdje će vas dočekati prijatna, nasmijana lica i ljubazne osobe.

Baš tu u Staroj novopazarskoj čaršiji na carskoj džadi što je od Dubrovnika ka Istambulu vodila. Tik uz jednu od najljepših i tradicionalnih novopazarskih kahfečajnica imena „Šeherzada“. Dakle, baš tu počinje još jedna Šeherzadina priča sa naslovom „Kristal“. A i kako bi drugačije.

Kristalno je jasno da su sve ovo nabavljali po želji i preporukama drugih i velikog broja svojih prijatelja i ljubitelja mode ali su i sebe , svoje znanje i senzibilitet, dušu i ljubav maksimalno unijeli u svaki ovaj modni detalj, jaknu, suknju, bluzu, šal, bluzicu, mahramu…u sve.

Čitaj još:   Dramatične razmjere, 345 mrtvih, nemaju gdje da kopaju umrle u Italiji... (foto i video)

I „Kristala“ nebi ni bilo da nije nagovora širokog kruga prijatelja da mora postojati jedno ovakvo mjesto gdje se može naći kvalitetna, moderna, vrhunski dizajnirana i originalna garderoba po povoljnim i cijenama pristupačnim vremenu u kojem živimo.

Sigurno je da ćete se pronaći u ovome, da će vam pasati i na vama ovi modeli stajati kao da su za vas krojeni, da ćete se u njima osjećati sigurno i udobno.

Zato dodjite u „Kristal“ i zablistajte novim sjajem i oplemenite sebe nekim novim stajlingom, modnim detaljom ili kupite nekom nešto na dar ili samo svratite da pogledate i da se uvjerite da nekada i najljepši i najvredniji kristali mogu biti dostupni i vama i da će i vas obojiti novim sjajem.

Čitaj još:   EVO ŠTA JE PRETHODILO PUCNJAVI U PEKARI: Na kafi bili muž i Ahmo H. navodni ljubavnik, Gordani STIGLA SMS PORUKA... (foto)

Autor: Fehim Karišik – Foto Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *